MUDr. Marek Zeman, MBA

  • PRO 2022
  • Praha 3
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.05.2024 12:25:00

Rozdělení společnosti je dílem globalistů

Rozdělení společnosti je dílem globalistů

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k rozdělení společnosti.

 Rozdělení společnosti je dílem globalistů.

Útok na slovenského premiéra je dalším signálem, kam až zašla lidská zloba a nenávist v boji za tzv. „vyššími cíli“- jakými údajně jsou globalismu, multikulturalismus nebo Green Deal. A to jen proto, že pomalu ale jistě v Evropě sílí hlasy volající po zachování našeho způsobu života, naší kultury vyrostlé na principech křesťanství.

Předseda slovenské vlády Dr. Robert Fico je právě představitelem bojovníka za ochranu stávajících hodnot naší společnosti, bojovníka proti všem změnám spojeným s tzv. progresivním liberalismem.

Je také odpůrcem federalizace Evropy a podporovatelem silného, svébytného Slovenska. Přejmu mu, aby se co nejdříve uzdravil a mohl v našem boji pokračovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama