Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.04.2024 17:03:18 - katuše

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není víc pestré, nemyslíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Eťa, velinak, callimero, tomsik1, Bubuš, rosička, Sokolik, Sascha, petrzvarů, Jaroslava Herinková, Julie., mamcaRBK, Pamětník2, marssa, muž v letech

Odpověď

16.05.2024 10:43:11 - Ing. Patrik Nacher
Pěkný den,

děkuji Vám za dotaz a velmi děkuji za to ocenění. Odjakživa jsem člověk, který ostře hájí své stanovisko, ale nikdy cílem není protivníka urážet, dehonestovat ale argumentačně ho přesvědčit. Do nedávna jsem ani nebyl členem Hnutí ANO, takže jsem ani nemohl kandidovat na funkci ve vedení. Uvidíme, jak se bude situace do budoucna vyvíjet. Budu se snažit tuto diplomacii využít, aby to bylo základem pro rozšíření našeho koaličního potenciálu.

Patrik Nacher