Mgr. Václav Řehoř

  • ODS
  • Královéhradecký kraj
  • krajský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.05.2014 10:51:15 - lucka675

ODS

Kdo jste zač, jste vůbec politik? A druhý dotaz, obdivuji každého, kdo se nyní snaží za ODS vystoupit na veřejnost-není vás moc a zajímalo by mě, co si myslíte o současném vývoji? Vidíte nějaké světlo na konci tunelu nebo pro ODS již vyhaslo?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.05.2014 23:21:57 - Mgr. Václav Řehoř
Ano jsem politik, i když zatím pro veřejnost asi ne tolik známý. Jsem členem ODS od roku 2006 a nyní jsem se rozhodl kandidovat v komunálních volbách v Hradci Králové. 
Děkuji za Vaši podporu. Máte pravdu není nás mnoho, kteří by se za ODS v současné době nebáli vystoupit veřejně. Občanská demokratická strana nyní prochází asi nejtěžším obdobím své dosavadní existence. Tento stav je zapříčiněn politikou, kterou ODS v minulosti zastávala a musíme si přiznat na rovinu, že tato politika nebyla příliš příznivá pro pravicové voliče. Dokonce bych se odvážil říci, že v mnoha ohledech šla proti pravicovým voličům a o mnoha politických skandálech našich dnes zpravidla již bývalých čelních představitelů snad ani nemluvě. Občas se divím, že nikdo z nich nenašel ani tu stopu odpovědnosti vůči této straně a neomluvili se za svá jednání, která ji velmi poškodila. To ovšem spíše vypovídá něco o jejich vlastních osobnostních rysech, než o ODS jako takové (což ovšem volič zpravidla tak nevnímá). Díky tomu ovšem musí ODS dojít buď ke své obrodě a najít i jiné mechanismy výběru těchto čelních představitelů, a to včetně změny kurzu její politiky oproti předchozím několika rokům, ve kterých byla zodpovědná za vládu v této zemi. Pokud se toto podaří, světlo na konci tunelu je a ODS se může vrátit zpět tam, kde byla. Ovšem pokud se toto nepodaří, je velmi pravděpodobné, že toto světlo se již neobjeví. Uvidíme, co přinese budoucnost.