Bulvár předložil národu odvážné fotky Zemanovy dcery, která prý poněkud trpěla

13.09.2013 7:01 | Zprávy

První slečna Kateřina Zemanová se stala tváří modelingové soutěže Face 2014. Se stylistkou Dominikou Jankovičovou a organizátorkou focení Janou Jankovičovou strávila týden v Řecku, kde nafotila několik snímků. A je na nich sexy jako nikdy dřív, píše deník Blesk, který má fotografie k dispozici.

Bulvár předložil národu odvážné fotky Zemanovy dcery, která prý poněkud trpěla
Foto: Radim Panenka
Popisek: Prezident Miloš Zeman s dcerou Kateřinou navštívil Pardubický kraj

"Řečtí bohové možná poprvé měli na Olympu erotické sny," shrnuje deník výsledky práce Kateřiny Zemanové a její stylistky. Kate, jak první slečnu Blesk familiérně oslovuje, pózovala v řeckém přístavním městě Katákolo. Přetavila se tam prý v sexy bohyni. Ještě předtím ale Kateřina absolvovala náročný fyzický trénink a změnu jídelníčku.

Na několika fotografiích, které Blesk zveřejnil, pózuje upravená a nalíčená "první slečna" ve svůdných pozicích nejen v plavkách, ale také letních šatech a velkých slunečních brýlích nebo černém outfitu s nádechem tajemna, který podtrhuje rafinovaný make-up.

Žádné hvězdné manýry

K focení si Kateřina Zemanová přizvala svůj "tým krásy". Jana Jankovičová, která focení organizovala, i její dcera, stylistka Dominika, mají z práce s první slečnou skvělé dojmy. "Práce s ní je úžasná a obě jsme se tak mohly vybláznit. Kate je před objektivem přirozená a snad uznáte, že i svůdná," shrnula týdenní focení Dominika.

Rozhodně prý Kateřina neměla žádné hvězdné manýry. "Vůbec ne! Chovala se profesionálně a skromně," dodala organizátorka focení.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Tomio Okamura byl položen dotaz

Co je podle vás příčinou vašeho neúspěchu?

Podle mě to souvisí i s tím, že se jste chytli papalášské manýry. Už jsem to třeba psala panu Fialovi, když tvrdil, jak je neetické někomu odebrat náhrady, když nepracuje a co myslíte, odpověděl mi alespoň? Ne. Vám už také většina z nás nestojí ani za odpověď. Dřív jste byli mnohem otevřenější. Naví...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hysterie po volbách. Šafr, Fendrych, Mitrofanov. Žantovský vybral z hroznů

8:14 Hysterie po volbách. Šafr, Fendrych, Mitrofanov. Žantovský vybral z hroznů

TÝDEN V MÉDIÍCH Lokajští plebejci útočí. Uspělo hajlování, Moskva bude spokojena. Nacionalistická d…