Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“. Toto měl na práci

23.03.2024 21:20 | Monitoring

Na pražském Václavském náměstí se dnes uskutečnila další protivládní demonstrace, kterou organizovala strana PRO, jejíž předseda Jindřich Rajchl vyzval vládu Petra Fialy (ODS) k demisi. Představitelé vlády se zatím k protestům nevyjadřují. Premiér Fiala se dnes vydal do Hradce Králové a Mělníku, kde se věnoval blížícím se volbám, nezapomněl ale varovat před populisty a extrémisty.

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“. Toto měl na práci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vít Rakušan a Petr Fiala

Jindřich Rajchl dnešní shromáždění označil jako „signál“ pro premiéra Petra Fialu. „Začněte respektovat vůli našich obyvatel, nebo podejte demisi,“ řekl ve svém projevu předseda strany PRO.

Na demonstraci opakovaně vystoupila také senátorka Jana Zwyrtek Hamplová, poslanci SPD Jaroslav Foldyna, Jiří Kobza nebo exhejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek, působící nyní v hnutí PRO Jindřicha Rajchla. Zazněl i předtočený proslov bývalého prezidenta Miloše Zemana.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Natálie Brožovská

Tomio Okamura byl položen dotaz

Co je podle vás příčinou vašeho neúspěchu?

Podle mě to souvisí i s tím, že se jste chytli papalášské manýry. Už jsem to třeba psala panu Fialovi, když tvrdil, jak je neetické někomu odebrat náhrady, když nepracuje a co myslíte, odpověděl mi alespoň? Ne. Vám už také většina z nás nestojí ani za odpověď. Dřív jste byli mnohem otevřenější. Naví...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Fiala žije ve své bublině a občané státu ho nezajímají a ani nechtějí zajímat., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseMiloš Černík 1 , 23.03.2024 21:59:45
Svět má zprostředkován přes své poradce a pouze vnímá jejich pokyny. Fialu by přivedla pouze do reálu defenestrace, možná i ten let s vysokého patra by bral pouze jako halucinační sen, až ten dopad na tvrdou dlažbu by ho na zlomek sekundy vrátil do reality.

|  16 |  0

Další články z rubriky

Oddlužení, které doporučuje Člověk v tísni. Důchodkyně nám napsala, jak s ní soudy vyběhly

4:46 Oddlužení, které doporučuje Člověk v tísni. Důchodkyně nám napsala, jak s ní soudy vyběhly

„V průběhu jedenácti let se nás soud dvakrát dotázal jestli ‚vzhledem k dosavadnímu průběhu soudu‘ n…