Nečas vystoupí v Otázkách Václava Moravce. Promluví o Pospíšilovi

01.07.2012 6:57 | Zprávy

Premiér Petr Nečas se rozhodl vystoupit v nedělním diskusním pořadu České televize Otázky Václava Moravce, kde zodpoví otázky spojené s odvoláním exministra spravedlnosti Jiřího Pospíšila (ODS) a nevyhne se ani otázce jmenování nového vrchního státního zástupce v Praze. Jak se dívá na podporu, kterou veřejnost Pospíšilovi vyjadřuje?

Nečas vystoupí v Otázkách Václava Moravce. Promluví o Pospíšilovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Pospíšil a Petr Nečas

Hostem nedělního diskusního pořadu Otázky Václava Moravce České televize bude premiér Petr Nečas. Vyplývá to z informací uveřejněných na sociální sítí Facebook. Ústředním tématem bude odvolání exministra spravedlnosti Jiřího Pospíšila (ODS) a jmenování nového šéfa žalobců v Praze.

„Prvním hostem Otázek bude premiér Petr NEČAS - zeptáme se ho na okolnosti odvolání Jiřího Pospíšila a spekulace, že důvodem není manažerské selhání, na premiérův názor na odezvu, kterou odvolání vyvolalo u veřejnosti a nejen u politiků dalších stran, ale i mezi členy ODS. Probereme i možného nástupce Jiřího Pospíšila, zákon o státním zastupitelství, názor na personální obsazení Vrchního státního zastupitelství v Praze a další otázky,“ stojí na sociální síti.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Zkušenosti

Podle všeho se nad vámi stahují mračna a eurokomisařkou zřejmě nebudete. Co říkáte na to, že jste u vládní koalice ztratila podporu? A nemyslíte, že vzhledem k vaší kauze a 0 zkušenostem s politikou byste se nominace měla vzdát sama? Neuvažovala jste o tom? Netvrdím, že nemáte být v politice, ale ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znepokojený EU aktivista. Volby nedopadly, tak začal hledat nepřítele

21:30 Znepokojený EU aktivista. Volby nedopadly, tak začal hledat nepřítele

Prounijní aktivista Tomasz Peszyński bije na poplach, že je potřeba „zastavit vekou populistickou re…