Zdravý člověk dostane vakcínu proti covidu. Za tři dny mrtev. Kardioložka bije na poplach

23.03.2024 12:49 | Monitoring

Máme tady úmrtí, podezření na úmrtí – jsou to strašně smutné příběhy. Je naprosto neuvěřitelné, že se tady nezvedla otázka, jestli je toto skutečně cesta, jak dál pokračovat v tak masivní očkovací kampani, která byla za hranou medicínské etiky. A lékaři zůstali zticha. Máme genetické vakcíny a netušíme, jaké mohou být dlouhodobé následky. Kardioložka Jana Gandalovičová upozornila v rozhovoru pro Rádio Universum na vážnost vedlejších účinků očkování proti covidu, které u nás stále nikdo neřeší.

Zdravý člověk dostane vakcínu proti covidu. Za tři dny mrtev. Kardioložka bije na poplach
Foto: Repro Youtube
Popisek: Kardioložka Jana Gandalovičová

Lékařka Jana Gandalovičová hovoří v Rádiu Universum o vakcínách mRNA jako o sporné pokusné látce způsobující celou řadu vážných vedlejších účinků,. Stále se podle jejího názoru o následcích očkování proti covidu mlčí, nikdo nevyšetřuje, co vše se kolem covidu dělo.

V USA byly podány první žaloby na firmu Pfizer i na kroky tamní vlády, a různé země očkování omezily nebo ho zrušily úplně, ale v Česku se stále drží. Zatímco u nás je schváleno očkování těmito vakcínami pro děti od 6 měsíců, Švédsko, Dánsko, Finsko nedoporučuje. Švýcarsko očkuje jenom na vyžádání rodičů, případně u nějakých velmi rizikových skupin.

Jen v letech 2020 až 2021 bylo hlášeno na 2,873 milionu nežádoucích událostí u covid-19 vakcíny, ukázaly výsledky databáze VigiAccess. Přičemž například u vakcíny proti dětské obrně bylo za celých 53 let očkování 122.931 takových případů.

To považuje Gandalovičová za hrozivé. „Pro mě skutečně je toto velmi těžké skousnout, protože se jedná o mladou generaci. A samozřejmě, už jenom z důvodu časového, protože tady máme genetické vakcíny k takovémuto použití tak strašně krátkou dobu, tak vůbec netušíme, co se může dít s dlouhodobými následky. Je to skutečně platforma, která doposud nikde nebyla použita,“ upozornila pro Rádio Universum.

„Přicházejí ještě jiné, naprosto bizarní informace. Od začátku se vědělo, že existují šarže těchto vakcín, které s sebou nesou větší procento nežádoucích účinků – a jiné zase téměř žádné vedlejší účinky, jako kdyby to byly placebo injekce. Proč to tak bylo? Nikdo na to nemá odpověď,“ pokračuje kardioložka.

Mezitím se objevila spousta profesorů, kteří vakcíny analyzovali a zjistili, že jsou kontaminovány. Že některé vakcíny jsou kontaminovány plazmidovou DNA, protože jsou jinak dělané, podotýká Gandalovičová.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Natálie Brožovská

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

členství v EU

Dobrý den, jestli vás chápu dobře, tak jste před 20 lety byl pro vstup do EU, ale teď z ní chcete vystoupit. Co vás nejvíc zklamalo? A jestli tehdy byl podle vás náš vstup do EU nevyhnutelný, není i teď naše setrvání v ní nevyhnutelné? Protože EU asi ještě min nějaký čas existovat bude, a otázkou je...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Klub Saša. Všichni europoslanci ODS provázáni

21:50 Klub Saša. Všichni europoslanci ODS provázáni

Nejsilnější vládní strana ztratila jeden europarlamentní mandát a vyšle do Bruselu tři poslance. Zaj…