Proč právě jeho pustili k Putinovi? Tomáš Vyoral tuší. Ale jednu chybu u Carlsona našel

09.02.2024 15:27 | Rozhovor

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA Proč se Tuckeru Carlsonovi podařilo to, co jiným novinářům ze Západu nikoliv? Komentátor Tomáš Vyoral má tušení, že to bude souviset se Zelenským. Ale přesto našel jednu věc, která hovoří v Carlsonův neprospěch. Totiž tvrzení, že se „nikdo neobtěžoval udělat rozhovor s Putinem“.

Proč právě jeho pustili k Putinovi? Tomáš Vyoral tuší. Ale jednu chybu u Carlsona našel
Foto: Archiv Tomáše Vyorala
Popisek: Komentátor Tomáš Vyoral

Ministryně Jana Černochová se začala promenádovat v tričku s letounem F-35 a nápisem Nejoblíbenější holka v alianci. Je to podle vás chování důstojné ministryně obrany?

Samozřejmě že není. A samozřejmě, že to tuší každý, kdo má víc než dvě třídy základní školy. S tričkem se stíhačkou, s červenou mikinou nebo se zeleným svetrem se může na politické scéně promenádovat pouze politický idiot. Ovšem, že je Černochová ztělesněný hysterický mindráček s nočními sklony ke kdoví čemu, a navíc evidentní bezpečnostní riziko pro Českou republiku, předvedla již dříve. Ta paní by se vší neúctou v normálním světě nepatřila na ministerstvo, ale do svěrací kazajky. Ale jak víme, normální svět nemáme.

Chystá se velká událost, americký novinář Tucker Carlson dojel do Moskvy a udělal rozhovor s Vladimirem Putinem. Aniž by věděli, co v něm bude, mainstreamoví novináři začali kvičet, že Carlson je dezinformátor a žádný novinář. Máte tušení proč?

Zřejmě proto, že se odhodlal dát prostor i druhé straně válečného konfliktu. A jak známo není à priori přitulený k nekritickému zbožšťování ukrajinské Zelenskaje Gréty instalované anglosaskými válečnými štváči a propagované veškerým globalistickým mediálně-politickým hlavním proudem. Ale abych zase ani jemu nenadržoval, počkejme si na otázky a rozhovor jako celek.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Karel Šebesta

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

členství v EU

Dobrý den, jestli vás chápu dobře, tak jste před 20 lety byl pro vstup do EU, ale teď z ní chcete vystoupit. Co vás nejvíc zklamalo? A jestli tehdy byl podle vás náš vstup do EU nevyhnutelný, není i teď naše setrvání v ní nevyhnutelné? Protože EU asi ještě min nějaký čas existovat bude, a otázkou je...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Pan prezident Putin je rozumný člověk, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskusePavel X , 09.02.2024 15:41:27
Škoda, že západní politici za ním jezdili po Majdanu pouze škemrat, aby při občanské válce zavřel oči a nepomohl proruským a ruským občanům na Ukrajině. Škoda že se Ukrajina nerozdělila a Luhansk, Doněck a Krym nebyl připojen bez zabíjení k Rusku.

|  18 |  0

Další články z rubriky

Už fňukají. Miloš Zeman „naděluje“ za eurovolby

12:51 Už fňukají. Miloš Zeman „naděluje“ za eurovolby

„Po každých volbách následuje fáze, kdy poražení fňukají a označují své vítězné partnery za extremis…