Mladá Boleslav: Klienti Naděje pomáhají s venčením psů v útulku

18.05.2024 7:37 | Tisková zpráva

O lidech bez domova se obecně ví, že milují čtyřnohé kamarády a velmi často si je pořizují jako své parťáky v mnohdy nelehkém osudu člověka žijícího na ulici. Protože i někteří zaměstnanci Naděje mají vřelý vztah ke zvířatům, napadlo je, jak spojit příjemné s užitečným a vymysleli společnou aktivitu, kdy po domluvě s vedením psího útulku v Březně u Mladé Boleslavi jezdí v pravidelných intervalech venčit místní psy. Tato spolupráce byla navázána již v polovině března a pracovníky Naděje těší zájem klientů o tuto aktivitu i zájem místního útulku.

Mladá Boleslav: Klienti Naděje pomáhají s venčením psů v útulku
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

"Těšíme se, že tato aktivita přinese tolik potřebnou radost nejen němým tvářím, ale především i našim klientům na okraji společnosti, kteří si zkusí, jaké to je se o někoho starat a také ukáží, že dokážou pomoci tam, kde je potřeba. Za bezvadný nápad užitečně stráveného času a možnost ukázat, že i lidé bez domova mohou být prospěšní, děkujeme! Doufáme, že naše spolupráce bude i nadále trvat," uvedl vedoucí střediska Naděje Roman Rybenský.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

odškodnění

Pane poslanče, dobrý den, co si myslíte o tom, za jakých podmínek chce Praha poskytnout pozůstalým po obětech střelby na FF finanční pomoc? Já si troufnu říci, že je to až nehumánní, a že je celý ten dotazník je jen zástěrkou, jak nepomoci. Zajímalo by mě taky, zda nějaké odškodnění vyplatil stát? M...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: O voličský průkaz požádalo zatím 535 občanů

20:27 České Budějovice: O voličský průkaz požádalo zatím 535 občanů

Žádosti o vydání voličského průkazu přijímá matriční úřad, oddělení evidence obyvatel, v přízemí bud…