Prostějov: Kulturní léto nabídne kvalitní program i letos

12.05.2024 22:05 | Tisková zpráva

Také letos se Prostějované a návštěvníci našeho města mohou těšit na bohatou škálu kulturních aktivit, které každoročně město pořádá v rámci Prostějovského kulturního léta.

Prostějov: Kulturní léto nabídne kvalitní program i letos
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

„Začneme už 6. června akcí Prostějov tančí, kdy se budou moci zájemci podívat na náměstí T. G. Masaryka v prostoru u muzea na taneční vystoupení skupin a souborů prostějovského okresu. Červenec pak nabídne kromě hudebních pořadů, z nichž pozornost určitě přitáhne Ben Christovao, také nové Prostějovské dřevosochání.

Prostějovské Smetanovy sady ožijí ve druhé polovině července na tři dny sochařským sympoziem věnovaným dílu Jiřího Wolkera. Při této příležitosti město poprvé navštíví i živé sochy právě z doby první republiky.

Ze srpnových akcí bych pozvala například na kapely Botox či Divokej Bill revival, na Večer s Jaroslavem Uhlířem nebo na divadelní představení v Kolářových sadech. Nebude chybět Prostějovany oblíbená módní přehlídka. Také letos se k Prostějovskému kulturnímu létu připojily organizace jako IRIS nebo městská knihovna. Věřím, že si z pestré nabídky vybere opravdu každý,“ říká 1. náměstkyně primátora Milada Sokolová.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Veronika Vrecionová byl položen dotaz

ODS už není, co bývala

ODS bývala k EU dost kritická, dnes je to naopak. Navíc jste se spojili s dost eurofederalistickými stranami. Je vám jasné, že jste tak pro řadu lidí, včetně mě, kvůli tomu nevolitelní? A že tím nahráváte konkurenci? Proč nekandidujete samostatně? Já třeba k eurovolbám nepůjdu, protože není koho vol...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Světový architekt Steven Holl zavítá opět do Ostravy

11:17 Světový architekt Steven Holl zavítá opět do Ostravy

Ostrava znovu přivítá předního světového architekta Stevena Holla, který se takřka po třech letech v…