Marková (Trikolora): Vláda na nás dělá dlouhý nos a směje se nám do „ksichtu“

03.02.2024 10:21 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k protestům proti řízené likvidaci evropského zemědělství

Marková (Trikolora): Vláda na nás dělá dlouhý nos a směje se nám do „ksichtu“
Foto: Trikolora
Popisek: Jana Marková

Protesty zemědělců nesou první pozitivní výsledky. Konečně chce Brusel zamezit přílivu potravin z Ukrajiny, a tak je reálná šance, že už se houskou ani kuřetem nepřiotrávíte. Těm masivním protestům jsem fandila a fandím. Ono totiž zdaleka nejde jen o to ukroobilí a kuřecí maso.

Ti zemědělci protestují i proti celému tomu zelenému šílenství, nesmyslnému vybíjení stád krav, omezování jejich chovu, vysoké ceně pohonných hmot a energií, zkrátka proti řízené likvidaci evropského zemědělství celkově. Nicméně je to první vlaštovka a důkaz, že takto masivních protestů se leknou i bruselští potentáti. Ti farmáři nám všem ukázali, že to je cesta, a za mne budiž použita na jakékoliv jiné odvětví, které ti magoři chtějí uvědoměle zlikvidovat.

Seberme unijním úředníkům jejich jistotu bezpečného a bezproblémového života, kdy nemají o tom skutečném ani šajna. A ideálně poučme se z toho i v našem malém českém rybníčku, protože bezbolestně to evidentně nepůjde ani tady.

Naše vláda na nás dělá dlouhý nos a směje se nám takříkajíc do „ksichtu“. Za mne je cílené ničení našich zemědělců již dávno za hranou snesitelnosti. Říkejte si co chcete, my tu nepotřebujeme argentinský steaky a kuřata, který šestkrát objely Evropu a přilehlé kontinenty, německý předražený jogurty z našeho mléka, který za babku dodáváme mlékárnám do říše, páč tady už není nikdo, kdo by je v české mlékárně zpracoval.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

dezinformace

Co přesně je podle vás dezinformace? Nemyslíte, že by si to měl každý vyhodnotit sám? Myslíte, že pravda se pozná vždy na první pohled? Vždyť spousta věcí se prokáže až časem. To bylo třeba povyku, když byl někdo proti očkování proti covidu, protože lidi stejně neochrání a ejhle, za čas se ukázalo, ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Vím, jak začneme vyhrávat volby. A v září se mi kvůli tomu můžete začít smát

11:04 Hejtman Grolich: Vím, jak začneme vyhrávat volby. A v září se mi kvůli tomu můžete začít smát

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pravidlům, jak vyhrát volby.