Jiří Čunek

ANO křesťanským hodnotám
  • KDU-ČSL
  • Vsetín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.05.2024 17:12:00

Podařilo se nám získat dotaci ve výši 12,3 milionu na vybavení kuchyně

Podařilo se nám získat dotaci ve výši 12,3 milionu na vybavení kuchyně

Částku ve výši 12, 3 milionu korun získalo město Vsetín od Ministerstva životního prostředí prostřednictvím Operačního programu Životní prostředí 2021 – 2027 na rekonstrukci pavilonu kuchyně a jídelny na základní škole na Sychrově.

 „Celkové výdaje tohoto rozsáhlého investičního projektu činily 52 milionů korun, nyní se nám podařilo získat dotaci ve výši 12,3 milionu na vybavení kuchyně, což je 50 % ze způsobilých výdajů projektu,“ informoval starosta Jiří Čunek (KDU-ČSL).

V rámci rekonstrukce proběhly rozsáhlé stavební práce uvnitř i zvenčí celého pavilonu kuchyně, který byl v původní podobě v provozu od 80. let 20. století, kdy byla škola otevřena, a již zdaleka nesplňoval současné standardy.

Stavební práce zahrnovaly změnu dispozičního řešení dvou nadzemních podlaží pavilonu kuchyně, instalaci nové vzduchotechniky, provedení vnitřních rozvodů vody, kanalizace, elektřiny a plynu, kompletní obnovu povrchů – podlah, obkladů, nátěrů a maleb, a dodávku moderního technologického vybavení kuchyně i vybavení jídelny. Vyměněny byly také dveře a okna, zrekonstruován výtah a lapák tuků. Došlo k zateplení ploché střechy, která byla v havarijním stavu, opravena byla fasáda, osazeny venkovní žaluzie a podobně.  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama