Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.05.2024 8:47:47

K vytváření dezinformací přispívají i Řehka a Černochová

   K vytváření dezinformací přispívají  i  Řehka  a  Černochová

Média vhodila psům další ohlodanou kost.

 

      Aneb, na  začátku   jednoho  z dalších  příběhů  vytváření dezinformací  stojí sdělení   náčelníka   generálního štábu Karla  Řehky, kterak se na něj systematicky chystá informační operace s cílem jej veřejně zdiskreditovat a znevěrohodnit , kterak jsou  účelově šířeny různé informace, dezinformace a interpretace, mimo jiné i z jeho soukromého života, které nijak nesouvisí  s jeho prací. Nedlouho poté pak jeho oznámení , kdy potvrdil partnerský vztah s poslankyní za STAN a členkou sněmovního Výboru pro obranu  Michaelou Opltovou, které vyvolalo diskusi nad otázkou možného střetu zájmů .  Přestože řešit možný střet zájmů, jehož porušování je v našem politickém prostředí na „denním  pořádku“  je v tomto případě zcela bezpředmětné.  Stejně tak je široké veřejnosti  celkem šumafuk,  zda  nová  osudová láska pana generála bude šťastná  právě s  Karlem, či například  s Pepou,  pokud její  „šikovnost“  nedosáhne  kvalit Jany  Nečasové (Nagyové) , před čímž nás ale  zcela jistě  ochrání  zpravodajské služby USA.

        Další případ  vytváření a vzniku   dezinformací   je opět z klubu válečných štváčů  našeho silového ministerstva.

     Dne 29. dubna 2024 mi bylo MO AČR  potvrzeno přijetí mého podání , ve kterém jsem   ministryni obrany AČR  žádal  o odpověď v souladu se zákonem  o svobodném přístupu k informacím  č.106/1999 Sb.  následujícího znění:

Některá zahraniční  media  publikovala informaci, podle které po provedeném raketovém úderu  na budovu v Charkově, kde se konalo setkání zástupců Bezpečnostní služby Ukrajiny a zahraničních vojenských specialistů byla nalezena těla sedmi  českých instruktorů, důstojníků. Viz odkazy na zdroje zveřejněné  informace.

https://politikys.ru/2024/04/27/molnienosnyj-proryv-russkoj-armii-gotovitsya-vozvrashhenie-generalov-surovikina-i-alekseeva/

https://t.me/s/condottieros

1.      Můžete potvrdit, vyvrátit, uvedenou informaci ?

2.       V případě pravdivosti uvedené informace, proč o této skutečnosti není  informována široká veřejnost, stejně jako tomu bývalo při podobných případech  i v minulosti ?

3.      V případě  nepravdivosti  uvedené informace, budou ze strany  českého státu  vůči uvedeným mediím podniknuty  kroky vedoucí   k ospravedlnění  v dané záležitosti, např. podáno trestní  oznámení za šíření poplašné  zprávy ?

   Marné čekání na odpověď je možná příkladem priorit Jany Černochové. Těmi jsou aktivity směřující k dodání dalších zbraní, munice a vojenské techniky na Ukrajinu, což povede  k dalšímu k dalšímu zabíjení lidí  v tomto válečném  konfliktu vedeném  v americkém zájmu. Stejně jako její šatník, charakterizovaný například  trikem s motivem stíhačky, kterým se snažila vystrašit Andreje  Babiše  na půdě poslanecké sněmovny.

  Závěrem k vytváření dezinformací  samotnými našimi politickými představiteli jedna malá, skromná a snad opodstatněná  otázka.Dělá  současná vláda prohlašující o sobě , že je vládou ČR , v oblasti komunikace s veřejností skutečně vše, aby nedocházelo k vytváření mnohých spekulativních, dezinformačních  sdělení a jejich šíření především po sociálních sítích ?  Nebo   svou  (ne) činností vytváří podhoubí  pro  další  možné  vytváření  informací typu, kterak  ministryni Černochové bude celoživotně  propůjčena   generálská   hodnost  a to za Vzornou službu  zájmům NATO,  nebo dokonce,  že vláda ČR bude na jednom ze svých  nejbližších  zasedání projednávat zásnuby  naší současné ministryně  války….

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama