MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.04.2024 8:19:00

Jurečka v kostce

Jurečka v kostce

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důchodově reformě ministra Jurečky

 Netuší, co se mu dostane do jeho kalendáře za čtyři neděle, a přesto tu od něj máme náčrty, co budeme všichni dělat za třicet let! Neuvěřitelné! Je to jako si nakreslit raketoplán na Mars, aniž bychom tušili, jak tam vůbec doletět.

Je to tak trochu komedie, tedy spíš tragikomedie, pane Jurečko! Ve světě, kde se módní trendy mění rychleji než nálada teenagera, je „jasný“ plán na třicet let dopředu jako sázka na to, že vaše oblíbené ponožky budou ještě v roce 2053 stále v módě. Je to předem prohraná sázka „na jistotu“.

Takže ano, plánujme. Ale s grácií baletky na ledě – elegantně, ale připraveni na to, že se můžeme každou chvíli svalit na zadek. Tak zaberte, tam, kde je vaše parketa. Zlepšete výkonnost ekonomiky (zatím je vaše vláda pod rokem 2019), zabraňte rozvoji šedé zóny, zkuste vybírat daně…

Jak prosté. Bylo by to lepší, pane Jurečko, než chodit po mejdanech.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama