ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.05.2024 6:59:47

Nejvyšší správní soud dal za pravdu ČSSD

Nejvyšší správní soud dal za pravdu ČSSD

Volební senát Nejvyššího správního soudu (NSS) zamítl návrh Sociální demokracie (SOCDEM) na zrušení registrace koalice s názvem ČSSD pro nadcházející volby do Evropského parlamentu.

SOCDEM, resp. její představitelé, kteří partaj dostali na kolena a pod hranici volitelnosti, jsou opravdu jen k smíchu. Svědčí o tom i výrok NSS, kde se hovoří, že to byla sama Sociální demokracie (SOCDEM), která svůj dosavadní název včetně zkratky ČSSD před téměř rokem opustila. »Napadené rozhodnutí ministerstva o registraci kandidátní listiny koalice ČSSD pro volby do Evropského parlamentu tedy odpovídá nezpochybněnému stavu zápisu jedné z politických stran, která je součástí koalice, v rejstříku politických stran a hnutí, a je tak v souladu se zákonem.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama