Mgr. Petr Štěpánek

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.05.2024 14:48:02

Čučkař generálmajorem

Čučkař generálmajorem

Zatímco prezident Zeman vrchního čučkaře Michala Koudelku do generálské hodnosti opakovaně vůbec nejmenoval, a moc dobře věděl proč...

... americký nastrčenec na Pražském hradě Pavel stihl tohoto vyznamenaného „agenta“ CIA do generálských hodností během jediného roku povýšit už dvakrát. A aby toho nebylo málo, ještě se Koudelkovi dostalo příležitosti, aby se v roli šéfa prý TAJNÉ služby opět VEŘEJNĚ zviditelnil, pročež za nastoupené nové generály ve světlech reflektorů a za asistence televizních kamer pronesl děkovnou řeč.

Koudelka, pod jehož vedením se BISka z tajné služby přeměnila na aktivistickou politickou úderku, tak už není brigádním generálem, nýbrž generálmajorem. Co k tomu povědět? Není to málo, soudruhu prezidente? Co takhle maršál? Nebo velkoadmirál?

A co říci k dalšímu geometrickému množení generálů obecně? Možná to staré známé: Mnoho náčelníků, málo indiánů! Podle toho to tu také vypadá. Ale co by se nejmenovalo, co by se nepovyšovalo. Luxusní generálské platy a výsluhy jim nefinancuje prezident, nýbrž my daňoví poplatníci. A takhle my si tu žijeme!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama