Jana Vaňhová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.10.2012 9:26:01

Krajský úřad odebírá pravidelně vzorky ze skládky CELIO

Krajský úřad odebírá pravidelně vzorky ze skládky CELIO

Krajský úřad Ústeckého kraje zajistil dne 3. září 2012 opakovaný kontrolní odběr vzorků ze skládky CELIO, na kterou byly dovezeny neutralizované kaly za účelem skladování a jejich následného spálení v provozu Lafarge Cement, a.s. v Čížkovicích.

Odebrané vzorky ze skládkového komplexu společnosti CELIO v Litvínově byly odborně analyzovány v akreditované laboratoři a výsledky zkoušek byly poskytnuty  krajskému úřadu 1. října t. r. Kontrolní odběr provedený krajským úřadem opět potvrdil deklarované hodnoty a vyhověl rovněž požadavkům na vodný výluh. Mimo rámec integrovaného povolení bude každé tři měsíce krajský úřad i nadále provádět vlastní kontrolní odběry a analýzy prostřednictvím akreditované laboratoře.

Výsledky a protokoly ze vzorkování ze září letošního roku jsou uvedeny na webu www.kr-ustecky.cz v sekci Nepřehlédněte ve zprávě Informace ke skladování a spalování kalů.

Připravilo: Odd. tiskových informací
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama