Ing. Rudolf Kozák

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.06.2012 8:18:14 - rene

Žádné ministerstvo nepadá a nestojí pouze na ministrovi

Cituji slova hejtmanky Vaňhové: ,,Nečekané odvolání Jiřího Pospíšila z funkce ministra spravedlnosti ohrožuje práce na nezbytných zákonech pro Ústecký kraj vztahujících se k problémům v sociálně vyloučených lokalitách.“ Jste stejného názoru? Jak se na odvolání díváte? A jak byste hodnotil jeho práci?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.07.2012 19:10:50 - Ing. Rudolf Kozák
Dobrý den a děkuji za dotaz,

Myslím, že to tak černě jako paní hejtmanka nevidím. Žádné ministerstvo nepadá a nestojí pouze na ministrovi. Je to především týmová práce příslušných pracovníků resortu. Co se týče odvolání ministra, je tento akt zcela v pravomoci premiéra a následném schválení prezidenta. Jaké důvody ho k tomu vedly, to skutečně nevím, protože informace čerpám, jako většina z nás, pouze z dostupných mediálních zdrojů. Práci ministra Pospíšila hodnotit nechci a ani nemohu, protože nejsem ani právník, ani zaměstnanec ministerstva spravedlnosti, a tudíž nemám relevantní informace, na jejichž základě bych mohl porovnat splněné či nesplněné úkoly.

Ing. Rudolf Kozák