Ing. Rudolf Kozák

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.08.2012 8:29:21 -

ODS má své postupy určování kandidátů a ČSSD také svoje.

Podle vás si veřejnou debatu zaslouží důležitější věci než je debata o Adopci dětí homosexuálními páry. Toto téma ale začal rozebírat Váš prezidentský kandidát. Vesměs jste se tak shodl s názorem poslance Koskuby. Ten ale zároveň vyjádřil zklamání nad tím, jak byl pan Dienstbier jako kandidát určen. Souhlasíte s ním? Nemyslíte si, že by bylo lepší si zvolit kandidáta skrze primárky jako třeba ODS? A když jsme u kandidátů, jak hodnotíte ostatní kandidáty, kteří se stále objevují a přichází s podivnými praktikami při svým kampaní?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.08.2012 17:20:39 - Ing. Rudolf Kozák
Dobrý den,

senátor Dienstbier je řádným kandidátem ČSSD. Jsme demokratická strana, která netrvá na tom, že všichni musíme mít jeden názor. S názorem pana poslance Koskuby, že je zklamán tím, že byl Jiří Dienstbier určen za prezidentského kandidáta, rozhodně nesouhlasím. ODS má své postupy určování kandidátů a ČSSD také svoje. Jak hodnotím kandidáty? Zatím si zajišťují podpisy a příliš rozhodujících vyjádření jsme od nich, jako potencionální voliči, neslyšeli. A vždy je asi lepší, když i prezidentský kandidát má za sebou silnou politickou stranu.