Štěpánek udeřil: Propagandistický věstník pokračující v tradici nacistického bulvárního plátku

30.06.2022 17:20 | Ze sítí

Deník Forum24 pořádně rozvířil dění na české politické scéně. Ve chvíli, kdy si děti ve školách přebíraly vysvědčení, vydal článek, ve kterém se „zúčastňoval“ hned se dvěma politickými stranami. Editor deníku Pavel Šmejkal totiž napsal článek, ve kterém tvrdí, že SPD i Trikolora hrají podle ruských not. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat. První místopředseda Trikolory Petr Štěpánek dokonce označil online deník založený Pavlem Šafrem za propagandistický věstník.

Štěpánek udeřil: Propagandistický věstník pokračující v tradici nacistického bulvárního plátku
Foto: Archiv P. Štěpánka
Popisek: První místopředseda Trikolory Petr Štěpánek

„Cílem předsedy SPD Tomia Okamury není nic jiného, než co nejvíce poškodit současnou vládní koalici. A to právě ve chvíli, kdy se Česká republika ujme předsednictví Evropské unie. Okamurovi nikdy nešlo o to převzít jakoukoliv odpovědnost. Jeho cílem je získat přesně tolik procent, aby pohodlně usedl v parlamentu, samozřejmě získal státní podporu, ale aby vždy zůstal v opozici, a nemusel tak svoje slova měnit v činy,“ napsal Pavel Šmejkal na Forum24.
 
 
„Ovšem nejen parlamentní SPD jede podle ruských notiček. Na politické scéně má blízkého partnera. Dokonce tak blízkého, že s ním půjde do podzimních komunálních voleb. V Trikoloře, jak se tento mimoparlamentní subjekt založený mladším z Václavů Klausů jmenuje, se rovněž objevují ‚zajímavá‘ jména se ‚zajímavými‘ názory,“ opřel se Šmejkal také do Trikolory. 
 
Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Karel Výborný

porodnost

Paní Schillerová, nemyslíte, že alfou a omegou zvýšení porodnosti je kromě toho, co píšete hlavně zvýšení životní úrovně občanů ČR a zvýšení mezd? A jestli si to myslíte, máte i plán, jak toho docílit? A co jste proto udělali dosud - třeba za období, kdy jste byli ve vládě a třeba vy sama jste byla ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Rakušan na funkci nemá.“ Střelba v Praze, odkryty detaily. Důvěra v ministra otřesena

19:08 „Rakušan na funkci nemá.“ Střelba v Praze, odkryty detaily. Důvěra v ministra otřesena

MF Dnes zrekonstruovala z policejních dokumentů velice podrobně tragickou událost střelby na Filozof…