Aby srdce tlouklo správně: Niteworks, novinka na pozadí Nobelovy ceny

01.04.2015 9:02

Přibližně od 30. roku života dochází v těle k poklesu hladiny oxidu dusnatého – plynu, který rozšiřuje cévy, reguluje krevní tlak a brání tvorbě sraženin, jež by mohly způsobit srdeční infarkt nebo mozkovou mrtvici. I proto je označován jako molekula kardiovaskulárního zdraví, za jejíž objev získal světoznámý farmakolog a profesor Louis Ignarro v roce 1998 Nobelovu cenu. Společnost Herbalife ve spolupráci s ním vyvinula unikátní výživový doplněk Niteworks, který napomáhá zvyšovat produkci oxidu dusnatého noci, kdy jeho koncentrace v krevním oběhu nejvíce klesá.

Aby srdce tlouklo správně: Niteworks, novinka na pozadí Nobelovy ceny
Foto:
Popisek:

Anketa

Jak na Vás působí příchod jara?

hlasovalo: 90 lidí
„Oxid dusnatý vzniká v našich tepnách a působí pozitivně na snížení krevního tlaku a na zdokonalení funkcí oběhu krve. Jeho produkce významně narůstá při sportu, klíčová je také zdravá strava. Nově si můžeme pomoci výživovým doplňkem Niteworks, který svými účinky efektivně pomáhá chránit tělo před srdečními chorobami. Velmi si jej oblíbili také sportovci, protože zvyšuje jejich výdrž,“ vysvětluje profesor Louis Ignarro. 

Niteworks se prodává ve formě sypké směsi, která se podle doporučeného dávkování míchá před spaním s vodou nebo džusem. Kromě aminokyselin L-argininu a L-citrulinu odpovědných za zvyšování produkce oxidu dusnatého obsahuje přípravek také výtažek z meduňky, vitamíny C a E a kyselinu listovou. Tyto složky přispívají k ochraně buněk před oxidačním stresem. Výrobek je vhodný zejména pro osoby starší 30 let a v České republice je k dostání v síti nezávislých členů společnosti Herbalife nebo prostřednictím stránek www.herbalife.cz.

Louis Ignarro

Dr. Ignarro, Ph.D. získal v roce 1998 Nobelovu cenu za fyziologii a medicínu, zejména za výzkum týkající se oxidu dusnatého (NO). NO je signální molekula, která vzniká v těle a působí jako tzv. vazodilatátor, látka rozšiřující cévy a umožňující regulaci krevního toku v každé části těla. První praktická aplikace výzkumu doktora Ignarra vedla k vývoji Viagry.

Louis Ignarro působí v Poradním sboru společnosti Herbalife pro výživu. Produkt Niteworks, který firma Herbalife ve spolupráci s ním vyvinula, obsahuje látky vytvářející oxid dusnatý v endotelu (vrstva buněk vystýlající vnitřní povrch krevních i lymfatických cév a srdce). Umožňuje regeneraci endotelu cév a obnovuje jejich hladkost. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Redakce

Mgr. Renáta Zajíčková byl položen dotaz

Ministerstvo pro vědu a výzkum

Můžete mě nějak přesvědčit, že toto ministerstvo není jen politickou trafikou? Protože ho stejně řídí lidi bez kompetence nebo vám snad přišla Langšádlová nebo teď Ženíšek kompetentní? A nezvládlo by agendu ministerstvo školství? Protože dřív to zvládalo. Jak to vysvětlíte?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hnůj. Obří kupa. Pavel Novotný ji má před úřadem

5:30 Hnůj. Obří kupa. Pavel Novotný ji má před úřadem

Po premiéru Petru Fialovi se dočkal i starosta Prahy-Řeporyjí Pavel Novotný (ODS). Zemědělci mu před…