Bakterie na nás číhají všude!

25.05.2011 14:00

Jezdíte někdy MHD? Použili jste někdy veřejné toalety? Všude na těchto místech a nejen tam na vás čeká nebezpečí, které řada lidí může podcenit.

Bakterie na nás číhají všude!
Foto:
Popisek:

Stop šíření infekce…stačí jen pár kapek!

Bakterie, viry, dokonce i sperma se objevují zcela běžně v dopravních prostředcích a na běžně používaných veřejných místech – čekají na vás na klice dveří, vysoušeči rukou, na madlech a tyčích, na nákupních vozících a řadě dalších věcech. Světově nejznámější značka antiseptických a dezinfekčních přípravků Dettol nabízí řešení – antibakteriální gel na ruce.

Jak je jistě známé, právě rukama se přenáší nejvíce infekcí. Zejména pak v letních měsících. Časté mytí rukou je tedy jedním ze základních kamenů ochranného pilíře prevence proti infekčnímu onemocnění. Jenže kolikrát za den se ocitneme v situaci, že není kde si ruce umýt? Stačí mít po ruce antibakteriální gel v kapesní velikosti a pár kapek si rozetřít na rukou kdykoliv je potřeba.

Prchavý a rychle schnoucí dezinfekční gel je obohacený o kondicionéry pro péči o ruce. Ničí 99,9 % bakterií a virů, ale k vaší pokožce je šetrný a ohleduplný.

Nemáte-li přístup k vodě a mýdlu, antibakteriální gel na ruce Dettol nabízí pohotové a účinné řešení. Jednoduše nanesete malé množství gelu do dlaně a rozetřete jej na rukách, dokud nejsou suché. Bez oplachování.

Výhoda gelu je, že nezanechává lepkavý defekt na vašich rukou. Chraňte své zdraví!

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Redakce

Ing. Tomáš Czernin byl položen dotaz

Válka na Ukrajině

Pane senátore, opravdu věříte tomu, že má Ukrajina šanci Rusko porazit, a že ji USA a ostatní budou podporovat do nekonečna? Nechápejte mě špatně, přeji si, aby Ukrajina Rusko porazila, ale myslím, že je to dost nereálná vize. A co mě ještě na vašem komentáři zarazilo je, že v něm vůbec nepíšete o m...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

Biden třikrát denně pleny. Už aby vyhrál Trump. Rusáci z Ukrajiny neodejdou. Český dvojitý agent promluvil

10:52 Biden třikrát denně pleny. Už aby vyhrál Trump. Rusáci z Ukrajiny neodejdou. Český dvojitý agent promluvil

„Poopravil jsem své názory. Už nejsem tak zapřisáhlý amerikanofil jako v osmdesátých letech. Možná, …