Den otevřených dveří s bezplatným vyšetřením zraku v Refrakčním Centru Praha

06.09.2014 11:00

Překážejí vám brýle při práci, sportu, v soukromém životě? Necítíte se s brýlemi příliš přitažlivě? Nemůžete nebo nechcete nosit kontaktní čočky? Pokud jste alespoň na jednu z těchto otázek odpověděli kladně, na místě je ještě poslední otazník. Proč se dioptrií rychle a bezbolestně nezbavíte laserovou operací?

Den otevřených dveří s bezplatným vyšetřením zraku v Refrakčním Centru Praha
Foto: Shutter
Popisek: oko

Anketa

Užíváte doplňky stravy k posílení imunity s nástupem podzimu?

hlasovalo: 154 lidí

Lékaři dnes s pomocí excimer laserové techniky dokážou odstranit všechny základní dioptrické oční vady – krátkozrakost, dalekozrakost, astigmatismus. Bezbolestně, během několika minut, s minimální dobou rekonvalescence. Podstatou laserové operace je modelace rohovkové tkáně působením laserového paprsku. Laserový paprsek o vlnové délce 193 nm dokáže po dopadu na povrch rohovky šetrně odstranit předem určenou velmi tenkou vrstvu tkáně. Energie laserového záření přeruší spojení mezi jednotlivými molekulami rohovkové tkáně, čímž dochází k jejich odpaření (vaporizaci). Každý puls excimer laseru je tak schopen odstranit rohovkovou tkáň s přesností na 0,25 mikronu. Rozložení laserových pulsů řídí počítač přes clony a postupným snášením tkáně dochází k požadované změně zakřivení rohovky a tím i ke změně její optické mohutnosti.

Jediným pracovištěm v České republice, které provádí laserové operace očí na nejmodernější verzi laseru VISX STAR IR a femtosekundovém laseru iFS stejného výrobce, je Refrakční Centrum Praha. Kombinace těchto přístrojů ve spojení s vyšetřovací technologií iDesign, která je v centru rovněž k dispozici, umožňuje provádět techniku iLasik, považovanou za nejpřesnější a nejbezpečnější metodu korekce refrakčních vad (jako jediná splňuje i nejpřísnější kritéria pro piloty NASA).

Stále ještě váháte, zda podstoupit laserovou operaci očí? Nevíte, zda je pro vás právě toto řešení vhodné? Jedinečnou příležitostí dozvědět se vše potřebné o metodách laserových operací, včetně individuálního posouzení konkrétní dioptrické vady a návrhu nejvhodnějšího řešení, je Den otevřených dveří, který Refrakční Centrum Praha pořádá v pátek 3. října. Čas od 8:30 do 15:30 je vyhrazen ke konzultacím s odborníky, kteří rádi odpovědí na každou otázku týkající se této problematiky, posoudí možnost odstranění dioptrické vady pomocí implantace nitroočních čoček nebo poradí s aplikací čoček kontaktních. Bezplatné orientační vyšetření zároveň určí vhodnost či nevhodnost provedení laserové operace. Pro klienty, kteří se rozhodnou operaci podstoupit do 3 měsíců od konání Dne otevřených dveří, je připravena atraktivní sleva 5 000 – 6 000 Kč na zákroky Femtolasik a iDesign iLasik.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Redakce

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Spotřeboval polovinu, zaplatil víc. „Zlevňování“ energie doložené fakturami

4:44 Spotřeboval polovinu, zaplatil víc. „Zlevňování“ energie doložené fakturami

Přelom dubna a května je obdobím, kdy většina lidí dostává vyúčtování za energie a služby spojené s …