James Redman v nemocnici v Přerově

09.10.2009 0:00

James Redman byl v 60. letech stejně populární jako Valentino Rossi v nynější době. Dnes je to již starší muž, který neztratil mnoho ze své elegance a šarmu a který se dodnes aktivně zúčastňuje veteránských závodů svých vrstevníků a kupodivu neztratil ani svou schopnost jezdit opravdu rychle.

James Redman v nemocnici v Přerově
Foto:
Popisek:

Ortopedické oddělení Nemocnice Přerov v těchto dnech pečuje o významného pacienta. Je jím James Redman, který je celkem šestinásobným mistrem světa v různých kubaturách závodů motocyklů a dodnes mu patří 7. příčka v historických tabulkách za celkem 45 vítězství a 98 umístění na stupních vítězů.

Bez ohledu na svůj věk a náročnost výkonu chodí již po několika dnech od výkonu James Redman bez potíží o berlích, zvládá také chůzi po schodech, chválí si stav jako  bezbolestný a těší se na další závody.

"Pacient zvládl vlastně obě operace naprosto bez komplikací a chtělo by se říct i  s úsměvem. Šlo vlastně o  odstranění kovů po předchozí poúrazové operaci a náhradu kyčelního kloubu s rekonstrukcí původní délky končetiny. Stav se vyvíjí velmi dobře, pacient se uzdravuje opravdu mílovými kroky a jeho návrat do plného zdraví je úžasně rychlý," říká primář ortopedického oddělení Nemocnice Přerov MUDr. Jiří Selucký.

James Redman byl v 60. letech stejně populární jako Valentino Rossi v nynější době. Dnes  je to již  starší muž, který  neztratil mnoho ze své  elegance  a šarmu a který se dodnes aktivně zúčastňuje veteránských závodů  svých  vrstevníků a kupodivu neztratil ani  svou  schopnost jezdit opravdu rychle.

„Bohužel jak už to tak bývá, s věkem přicházejí obtíže a po opakovaném úrazu levé kyčle (mimo  závody) došlo k tomu, že mu tento kloub postupně  vypověděl službu,“ prozrazuje primář Jiří Selucký, který závodníka operoval.

Ortopedické oddělení Nemocnice Přerov pečuje o pacienty s postižením pohybového aparátu a disponuje celkem 43 lůžky. Lékaři standardně provádějí i komplikované endoprotetické operace ramen, kyčlí a kolen, traumatologické operace, funguje zde rozsáhlý artroskopický program a rekonstrukční chirurgie.


Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Redakce

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

Odložené Vrbětice: „Policie se zachránila.” Obvinění Koudelky

4:44 Odložené Vrbětice: „Policie se zachránila.” Obvinění Koudelky

Zdaleka ne všichni dotčení hráči se smířili s policejním konstatováním o konci vyšetřování výbuchů v…