Kauza onanujícího strážníka je mediální kampaň proti mně, tvrdí kmotr Dlouhý

11.01.2012 7:58

„Tak ten se už úplně zbláznil“, zaznívá teď v jihočeské Hluboké nad Vltavou. V pondělí večer se zastupitelé města mimořádně sešli, aby projednali mj. i sexuální skandál velitele městské policie Karla Hubingera, který si sex s uklízečkou na pracovišti natáčel na kameru. Místostarosta a “kmotr“ z Hluboké Pavel Dlouhý (ODS), ovšem vše označil za štvavou mediální kampaň proti své osobě.

Kauza onanujícího strážníka je mediální kampaň proti mně, tvrdí kmotr Dlouhý
Foto: Hans Štembera
Popisek: Policie zatýká

“Je mi trochu líto, že pan Hubinger pyká za mě,“ nechal se na jednání vedení města slyšet. Na jednání Karla Hubingera nevidí nic špatného, chybějí mu prý přesvědčivé důkazy. Pro něj asi samotné video a doznání velitele strážníků, který i přiznal, že se za vše omluvil, je málo.

Všichni se zbláznili?

“Tady už se všichni zbláznili, a hlavně Pavel. Že mu samotnému není hamba, že takovou věc kryl spolu se starostou Jirsou. Už z morálního hlediska je to průšvih jak Brno. Kdyby raději držel ústa,“ rozčiloval se jeden z lidí, který má k městskému úřadu blízko, a kterého prý uráží, jak vedení města reaguje.

Od srpna totiž kauza, kdy velitel strážníků souložil na služebně s uklízečkou a natáčel si to na video tutlalo, a až když se vše dostalo na veřejnost, začaly se dít věci. Dlouhý se ale nechal slyšet, že ho spíš než samotný akt zajímá, jak se video ze strážníkova počítače dostalo ven.

“Tím, že to s Jirsou tutlali a nechtěli, aby velitel odstoupil, snad chtějí říct, že je normální, že se v pracovní době i na radnici mohou dít či dějí takové věci? To si opravdu už dělají legraci? Člověk je tu zvyklý na ledasco, co by v jiném městě v republice neprošlo, ale tohle je vážně příliš,“ řekl rozzuřeně člověk blízký úřadu.

Strážník prý onanoval

Jenže, Hubingerův problém nebyla jen “horizontální konzultace“ se zaměstnankyní úřadu, která má na starosti koště, kbelík a mop, ale i to, že už v minulosti, či potom nedokázal ukrotit své sexuální vášně.

“Vždyť tady onanoval u okna a my jsme se tu na něj dívaly. Nechtěly jsme, ale podívaly jsme se z okna a on tam stál a…,“ svěřila se ParlamentniListy.cz jedna z úřednic městského úřadu.

I ona si myslí, že měl být velitel městské policie okamžitě suspendován.

Občané jsou pobouřeni

„Co se tady na Hluboké děje, nemá obdoby. Na radnici mafie, dělají si z lidí legraci a ještě taky ohýbá velitel městské policie uklízečku a všechno je vlastně dobře. Opravdu nemám slov. Tohle je vážně neuvěřitelné a svědčí to i o vedení celého města,“ řekla rozhořčeně občanka okolí Jarmila T.

Už mají nového velitele

Vedení města už vzalo na vědomí víkendovou rezignaci sexuálního náruživce Karla Hubingera.

“Ten skončil jako velitel, ale jako řadový strážník ve funkci dál zůstane. Dočasným vedením město pověřilo strážníka Michala Saitze, který má pro funkci i kvalifikační předpoklady,“ uvedl místostarosta Pavel Dlouhý, pod kterého spadá fungování Městské policie na Hluboké.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radek Kraus

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

4:44 Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

Prozradil pirátský poradce Petr Beneš z pražského magistrátu citlivé informace protistraně, s níž se…