Nemocnice Na Bulovce zvyšuje komfort pro pacienty – umisťuje vyvolávací systém

24.09.2014 14:30

Nemocnice Na Bulovce začala instalovat do příjmových ambulancí vyvolávací zařízení. Začalo se na Dermatovenerologické klinice, kde je pět velkoformátových obrazovek již umístěných a do konce týdne začně ostrý provoz.

Nemocnice Na Bulovce zvyšuje komfort pro pacienty – umisťuje vyvolávací systém
Foto: archiv
Popisek: Nemocnice na Bulovce

Příchozí pacient, který není objednán přímo na čas, si při příchodu do čekárny vytiskne čekací lístek na zařízení, které je označeno. Podle pořadí postupně jde do recepce a poté do ambulance. Obrazovka mezitím čekajícím nabízí také důležité a praktické informace z nemocnice formou běžícího textu v dolní části obrazovky nebo formou videa či fotografií v hlavním poli obrazovky.

Vyvolávací systém především šetří čas pacientů při čekání ve frontě u recepce. Zároveň jim umožňuje lépe odhadnout, kdy příjdou na řadu a v neposlední řadě jim také zpříjemní dobu čekání.



Další vyvolávací systémy umístí nemocnice během několika týdnů i do Ústavu radiační onkologie na mamografii a sonografii, na oční oddělení, gynekologicko-porodnickou kliniku, ortopedii k magnetické rezonanci a CT a na dětskou chirurgii. Dlouhodobým cílem je postupně osadit všechny oddělení v nemocnici touto technologií. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Redakce

Tomio Okamura byl položen dotaz

nezávislost

Dobrý den, podle vás jsme nejsme politicky nezávislí, znamená to, že volby jsou u nás zbytečné? Taky tvrdíte, že je třeba, abysme byli nezávislí i ekonomicky a v zemědělství. Je to ale vůbec možné, když je naše ekonomika závislá na exportu a na německé ekonomice? A co se týče zemědělství, jak chcete...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pošťák-cizinec řval a odmítal vydat balík. Česká pošta vysvětluje

14:52 Pošťák-cizinec řval a odmítal vydat balík. Česká pošta vysvětluje

Mohou někteří zaměstnanci České pošty doručovat klientům balíky podle toho, jestli se jim chce, nebo…