Oranžový poslanec se chlubil. U článku o orgasmu mladé dívky

10.12.2011 21:33

REVUE Poslanec ČSSD Stanislav Křeček se na svém facebookovém profilu pochlubil svou sexuální dovedností a výkonností v mládí. Při sdílení článku o 21leté dívce, jejíž smrt způsobil dlouhotrvající orgasmus, si poslanec neodpustil vychloubačný komentář.

Oranžový poslanec se chlubil. U článku o orgasmu mladé dívky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Studenti na přednášce. Ilustrační foto

 

„Před padesáti lety se to mým partnerkám stávalo docela často..." napsal Křeček



Křečkova slova okamžitě strhla lavinu reakcí, které se v zásadě rozdělily na dvě části. Závistivé a nevěřící.

„Jako fakt jo? Nejsou to báje a legendy pane Křečku? Při vší úctě k Vám, tak bych to do Vás zrovna neřekla, i když křeččí zorbing máte natrénovaný, takže a proč ne, ale je s Vámi sranda :-)))," reagovala osoba v přátelích.

„Teda Stanislave, tak to jste byl pěkný kanec:)))))))," přidal příspěvek další diskutér.

Komunisté mají Klána

V podobném duchu se loni uvedl poslanec KSČM Jan Klán, když na Facebooku utěšoval sociální demokratkou Ivonou Fišerovou.

"Jak jsem řekla, já nemám zájem o žádné známosti," píše Fišerová na Facebooku. "Za prvé proto, že bych z toho nic neměla a za druhé proto, že nehraju druhou, nebo třetí ligu," doplnila a ihned vyvolala lavinu reakcí. Mezi nimi nechyběl ani komunista Jan Klán. "Buď v klidu, Ivonko," uvedl. "Tyto věci ignoruj," pokračoval. "Vkládej sem, jak říkáš, jak je u vás hezky a co právě děláš. Jako to dělám já. Pak budeš mít klid... Hlavně se povznes nad tyto blbosti a neužírej se tím," psal Klán, o němž bulvár jako o prvním poslanci tohoto volebního období zveřejnil intimnosti.

Více zde:
Nejdřív zveřejnil velikost pohlaví, nyní utěšuje mladou kolegyni
Poslanec Klán šokoval: Popsal velikost pohlaví i oblíbené polohy

Následovala omluva

Sociální síť dokáže nejen pobavit, ale v mnoha případech dokonce vyvolat roztržku, Na vlastní kůži se o tom přesvědčil šéf poslaneckého klubu Věcí Veřejných Vít Bárta. Ten se kdysi v komentáři opřel jak do Miroslava Kalouska, tak Petra Nečase.

"Přeji hezkou neděli! Kalousek převzal cenu nejlepšího škrtacího ministra a poslal vzkaz do Prahy," uvádí Bárta na svém profilu a pokračuje parafrází myšlenek Miroslava Kalouska: "Nebudu se omlouvat ani za urážky dámě Karolíně Peake , ani za facky občanovi a až se vrátím, tak se občané těšte, budeme škrtat, protože když ekonomika neporoste, Kalousek nic jiného než škrty neumí!" uzavřel.

Podrobnosti zde:
Bárta to rozjel na Facebooku. Proti Kalouskovi a ještě s vykřičníky

Podruhé si Bárta pustil ruku na špacír při volbě policejního prezidenta Petra Lessyho. "Pan premiér se už opravdu začíná chovat jak malé děcko a mně s ním začíná docházet trpělivost."  V tomto případě měl Bártův text větší dopad a následovala omluva premiérovi s vysvětlováním.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Ilustrační foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: azz

Mgr. Renáta Zajíčková byl položen dotaz

Ministerstvo pro vědu a výzkum

Můžete mě nějak přesvědčit, že toto ministerstvo není jen politickou trafikou? Protože ho stejně řídí lidi bez kompetence nebo vám snad přišla Langšádlová nebo teď Ženíšek kompetentní? A nezvládlo by agendu ministerstvo školství? Protože dřív to zvládalo. Jak to vysvětlíte?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hnůj. Obří kupa. Pavel Novotný ji má před úřadem

5:30 Hnůj. Obří kupa. Pavel Novotný ji má před úřadem

Po premiéru Petru Fialovi se dočkal i starosta Prahy-Řeporyjí Pavel Novotný (ODS). Zemědělci mu před…