Ztrácíte energii a sílu? Dobijte ji!

21.11.2010 14:00

Je libo masáž, kosmetické ošetření, wellnes či fitness? Hledáte místo, kde si odpočínete, naberete nové síly a energii? Máme pro vás malý tip, kam zamířit a mít tak "vše" pod jednou střechou...

Ztrácíte energii a sílu? Dobijte ji!
Foto:
Popisek:

Luxusní designový komplex, kde pod jednou střechou najdete skvěle vybavené fitness centrum, wellness, spa a v neposlední řadě i kosmetický salon, kde se můžete nechat hýčkat špičkovou švýcarskou kosmetikou La Prairie. "Sokolovna Průhonice" dává nový význam slovům luxus, well-being a fitness.

Ve fitness centru dokonale vytvarujete postavu, příliv energie načerpáte na některé z dlouhé řady studiových hodin, své kreativní dovednosti můžete rozvíjet v rámci uměleckých kurzů, zasloužený relax si vychutnáte při některé z masáží a své pleti dopřejete tu nejluxusnější péči na světě – ošetření legendární kosmetikou La Prairie, kterou používají Madonna, Jennifer Lopez, Angelina Jolie či Brad Pitt. Báječné odpoledne zakončíte v restauraci, kde se podávají ty nejvybranější lahůdky a značková vína. Umíte si představit lépe strávený den?

Součástí komplexu Sokolovna Průhonice je i fyzioterapeutické oddělení pod záštitou Doc. PaedDr.Pavla Koláře, PhD., kde se léčí poúrazové stavy, bolesti pohybového aparátu či odstraňují špatné návyky.

Děti mohou dovádět v klubovně či na venkovním hřišti, nabízíme však pro ně i celou řadu dalších aktivit: atletiku, míčové hry, kurzy muzikálového tance a baletu, gymnastiku, tenis, volejbal atd…

Dospělí mohou využít nejen fitness centrum a některou ze studiových hodin, ale jsou pro ně připraveny i jednotlivé kurzy: pilates, taichi, kickbox a v neposlední řadě i kurzy společenských tanců.

Centrum však nezapomíná ani na seniory, v čemž je naprosto ojedinělá. Seniorský trénink se těší velké oblibě u dříve narozených lidí a pomáhá je udržovat ve skvělé fyzické i psychické formě, samozřejmě s přihlédnutím k jejich aktuálnímu zdravotnímu stavu.


To vše je pouze malá ochutnávka aktivit, které můžete v centru podniknout. Dopřejte sobě i svým blízkým jedinečnou péči a nadstandardní služby, které zde nabízejí.

(mb,foto:archiv)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Redakce

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

Takhle začíná válka. Z otřeseného Slovenska chodí temné zvěsti

11:31 Takhle začíná válka. Z otřeseného Slovenska chodí temné zvěsti

Slovensko zažívá šok z atentátu na svého demokraticky zvoleného premiéra. „Je to odrazem násilného p…