"A jedéééém! Co potřebuje Evropa, aby se probrala?" Čeští bojovníci proti islámu jsou po masakru v Nice ve varu

15.07.2016 8:41

K útoku v Nice se již také vyjádřili ti, kteří v Česku ostře vystupují proti islámu. Co říkají Martin Konvička, Klára Samková, Tomáš Vandas či Marek Černoch?

"A jedéééém! Co potřebuje Evropa, aby se probrala?" Čeští bojovníci proti islámu jsou po masakru v Nice ve varu
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Martin Konvička.

„Co ještě potřebuje Evropa, aby se probrala?“ otázala se v souvislosti s událostmi v Nice advokátka a protiislámská aktivistka Klára Samková.

„Nikde se zatím nepíše o ‚islámské stopě‘. I pokud tam je, budou ji zapírat nejméně do oběda, pak přejdou na ‚případ nemá nic společného s islámem‘ atd.,“ píše na svém facebookovém profilu Iniciativa Martina Konvičky. „A jedéééém... Pod Eiffelovkou se rozhořel náklaďák... Všimněme si: Nerozjelo se to tam, kde nejvíc vítají (Merkelistán, Švédsko), ani tam, kde je nejvíc serou (Česko, Maďarsko). Začalo to tam, kde je jich nejvíc,“ podotkla také iniciativa.

„Vyjadřujeme hluboký soucit a účast všem, které zasáhl další atentát ve Francii. Zbytečně zmařené životy,“ uvedl předseda poslaneckého klubu Úsvit – Národní koalice Marek Černoch.

„Dělnická strana sociální spravedlnosti (DSSS) považuje nejnovější teroristický útok ve francouzské Nice za další důkaz selhání tzv. evropských lídrů a jejich prosazované multikulturní politiky. Kolik bude muset ještě zemřít nevinných lidí, než dojde k radikální změně? Evropa má šanci na přežití pouze v aplikování nesmiřitelných postojů vůči imigrantům, v prosazování deportací nevítaných parazitů, jejichž jediným cílem je útočit proti původním obyvatelům starého kontinentu a vraždit. Už bylo dost tolerance a humanismu, musí nastoupit represe!“ vyjádřil se předseda DSSS Tomáš Vandas. Zároveň vyzval vládu České republiky k rozpuštění všech organizací propagujících islám, uzavření mešit a vypovězení všech nelegálních imigrantů z našeho území.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…