„A ty blondýny, co u nás choděj, ty budou chtít taky!“ F. R. Čech řádil opět před kamerou. Toto nás prý čeká s imigranty

29.08.2017 17:11

Luboš Xaver Veselý přivítal v internetové televizi XTV.cz nového hosta. Tentokrát proti němu seděl hudebník, bývalý sportovec a politik František Ringo Čech. Popsal, co se stane, až se provalí hráze s migranty. Čech je bytostně přesvědčen, že taková situace přijde.

„A ty blondýny, co u nás choděj, ty budou chtít taky!“ F. R. Čech řádil opět před kamerou. Toto nás prý čeká s imigranty
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Ringo Čech

Hned na úvod prozradil, že za rozhovor nedostal zaplaceno. Jako volební lídr Strany Práv Občanů ho prý dělá jen z lásky k Luboši Xaverovi Veselému.

Po lehčím začátku však okamžitě přešel na vážnou notu. Čech se domnívá, že letošní podzimní volby do sněmovny ještě nebudou ty nejdůležitější. Důležitější volby podle jeho názoru přijdou za čtyři roky. Teprve kolem roku 2021 totiž podle Františka Ringo Čecha naplno propukne uprchlická krize.   

„Ta situace ještě není tak strašná. Ona se zhorší. Citelně. V celý Evropě,“ varoval hudebník a v 90. letech minulého století poslanec. „Vyvalej se ty statisíce (imigrantů). Vždyť v prognózách, který teď přestali ty lidi dávat, protože tím lekaj, (říkají), že očekávají pět až pětadvacet milionů imigrantů do Evropy. Na to jsou ty čtyři roky, kdy se provalej ty hráze. Turci je pustěj, Řekové to nezvládnou, Italové to nezvládnou a začne mazec,“ varoval František Ringo Čech.

„A až se sem ty miliony mladých imigrantů nahrnou, budou chtít naše zboží,“ míní hudebník. Jen si na ně nebudou chtít našetřit a vezmou si to silou. „A ty blondýny, co u nás choděj, ty budou chtít taky,“ doplnil ještě. A k dovršení všeho zlého přijde ještě krach evropských bank.

Jak by tu situaci Čech řešil? „Doporučím neřešitelné. Všichni zpátky. Proto jsem taky říkal, že si myslím, že to budou Rusové, že vyženou z Evropy muslimy. Takže kozáci budou zase napájet své koně ve Vltavě. Akorát doufám, že se zase vrátěj a nezůstanou tady. My už s tím máme špatnou zkušenost,“ připomněl Čech rok 1968. „Já jsem vizionář. Já to prostě vidím,“ hřímal.

Až se do sněmovny dostane, klidně prý bude v opozici. Opozičním poslancem už byl, takže pro něj nic nového. V rozhovoru připomněl, že právě Miloš Zeman vytáhl ČSSD až do vládních pozic a sociální demokraté se prý pak k Zemanovi zachovali velmi nepěkně. „Oni se domluvili na Miloše, a když byla volba prezidenta ... tak Miloš se spolehl na svoji stranu, šel i za komunistama, ale opomněl to tvrdý jádro strany a pak najednou ho vlastní strana zradila. A to si lidi museli říct, co to je za sebranku,“ kroutil hlavou Čech.  

Tím ovšem s útoky na Sobotku neskončil. Končící premiér prý odmítl podepsat předání státního vyznamenání Čechovi, ale když Zeman pohrozil, že z toho udělá skandál, Sobotka se zalekl a udělení státního vyznamenání podepsal. Tak situaci popsal sám Čech. Sobotka mu prý připomíná klasického „svazáka“ komunistického režimu.

„To, že mával na Sobotku hůlkou, i kdyby ho praštil tou holí, tak furt si nejsou kvit za to, co udělali oni Milošovi,“ rozohnil se Čech. Mávání hůlkou na Hradě prý byl jen Zemanův bonmot.

A pokud už by byl ve vládě, názorově má prý blízko k Tomio Okamurovi, možná k Andreji Babišovi (ANO), pokud by nebyl nikdo lepší než lídr ANO, a pak velmi souzní s Václavem Klausem mladším.  

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

„To je člověk, se kterým já bych klidně šel do holportu, protože on má politicky jasno, pregnantně se vyjadřuje a všechno, co říká, je pravda,“ nešetřil obdivem vůči Klausovi mladšímu Čech. Když se na výstavě Země živitelka v Českých Budějovicích viděl s Klausem starším, řekl mu prý, že má skvělého syna. „Já mu říkám, pane prezidente, gratuluji vám k tomu vašemu synovi, to je nářez,“ popsal setkání s Klausem starším Čech.  

Stejně zaníceně chválil ředitele TV Barrandov Jaromíra Soukupa. „Já si Soukupa velmi vážím. To je jeden z nejlepších televizních ředitelů, které vůbec máme,“ pravil Čech. Soukup je podle jeho názoru také skvělým moderátorem a navíc vystupuje vstřícně vůči prezidentu Zemanovi, což host oceňuje.

Diváky také přesvědčoval, že Zeman je zdráv, a pokud někdo tvrdí opak, jde jen o předvolební kampaň. „To jsou dva takové hlavní motivy teď, Babiš ve vězení a Zeman před smrtí,“ vyjádřil svůj názor Čech. Zeman prý rozhodně před smrtí není.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…