"Alláhu Akbar," vyřvával prý muž s nožem v ruce u Máchova jezera a ohrožoval lidi

21.08.2016 13:03

Na tanečním festivalu u Máchova jezera nebyla nouze ani o chvíle hrůzy. Postaral se o ně pětadvacetiletý muž, který obtěžoval hosty festivalu, a když k němu dorazili členové ochranky, vytáhl nůž a vykřikoval „Alláhu Akbar“ neboli v arabštině Bůh je veliký. Teď už sedí v policejní cele.

"Alláhu Akbar," vyřvával prý muž s nožem v ruce u Máchova jezera a ohrožoval lidi
Foto: thinkstock.com
Popisek: Kriminalita, ilustrační foto

Server TN.cz přinesl informace o tom, že na tanečním festivalu u Máchova jezera se dějí velmi znepokojivé věci. O chvíle hrůzy se návštěvníkům postaral pětadvacetiletý mu, který v opilosti obtěžoval účastníky festivalu, a když k němu dorazili členové ochranky, aby ho zpacifikovali, začalo jít do tuhého. „Muž vytáhl na pracovníky agentury nůž, kterým před sebou šermoval a vyhrožoval jim násilím, přitom vykřikoval Allahu Akbar,“ píše server. Mladý muž má české státní občanství, ale jeho otec pochází z Alžírska.

Celou zprávu najdete zde.

Ačkoli byl muž opilý – s 1,79 promile alkoholu v krvi – a pozitivně u něj vyšel i test na drogy, takřka zázrakem nikoho nezranil. Podle informací ČTK nebyl mladý muž pod vlivem drog sám. Policisté a celníci zabavili drogy více než čtyřiceti účastníkům festivalu u Máchova jezera. Šlo o marihuanu či o taneční drogu extázi. Policie proto rozdává pokuty a zatýká.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…