Amerika rozbourává svět. Rozmlátila Jugoslávii, ukradla Kosovo, zabila nevinné. A teď Ukrajina, píše senátor Doubrava

07.03.2014 8:28

Senátor za Severočechy.cz Jaroslav Doubrava je pobouřen snahou Spojených států, které prý chtějí destabilizovat Evropu. Na svém Facebooku se opřel i do bývalého prezidenta Václava Havla, který podle něj tleskal humanitárnímu bombardování v bývalé Jugoslávii.

 Amerika rozbourává svět. Rozmlátila Jugoslávii, ukradla Kosovo, zabila nevinné. A teď Ukrajina, píše senátor Doubrava
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Jaroslav Doubrava

Doubrava na Facebooku připomíná případy, kdy došlo k rozdělení či odštěpení území bez referenda a nikomu to nevadilo. „Když rozbili Československo, bez toho, abychom se mohli k tomuto darebáctví vyjádřit v referendu, bylo to prý v pořádku. Když rozmlátili Jugoslávii, bez referenda, bylo to prý v pořádku,“ napsal.

„Když Srbům ukradli Kosovo, dokonce k tomu tleskali. Co na tom, že zabili statisíce nevinných lidí! Humanitární bombardování, pochvaloval si Havel. A tak bych mohl pokračovat,“ zdůrazňuje problematické situace konce minulého století.

Scénář převratů je všude jak podle šablony

Naproti tomu senátor schvaluje referendum, které by mělo potvrdit odtržení Krymu od Ukrajiny a poukazuje na extremistické a fašizující síly na Ukrajině. „Jenže chce-li se od fašizující se Ukrajiny oddělit, na základě referenda, o jehož výsledku nepochybuji, je tu hromobití těch `spravedlivých`! Nevidí hajlujícího dosazeného premiéra Ukrajiny, nevidí fotografii Hitlera na radnici v Kyjevě ani červeno-černé vlajky banderovců,“ rozčiluje se Doubrava.

„Je s podivem, že tyto vlajky nevadily našim orgánům ani v Praze. Může se někdo divit, že za tím vším vidím snahu Ameriky destabilizovat Evropu, aby měli jednodušší cestu k ovládnutí světa? On ten scénář převratů je všude jak podle šablony,“ míní Doubrava.

Senátor Doubrava doslova na Facebooku:
Co se mi hlavou honí? Podivnosti.
Když rozbili Československo, bez toho, abychom se mohli k tomuto darebáctví vyjádřit v referendu, bylo prý v pořádku. Když rozmlátili Jugoslávii, bez referenda, bylo to prý v pořádku. Když Srbům ukradli Kosovo, dokonce k tomu tleskali. Co na tom, že zabili statisíce nevinných lidí! Humanitární bombardování, pochvaloval si Havel. A tak bych mohl pokračovat. Jenže chce li se od fašizující se Ukrajiny oddělit, na základě referenda, o jehož výsledku nepochybuji, je tu hromobití těch "spravedlivých"! Nevidí hajlujícího dosazeného premiéra Ukrajiny, nevidí fotografii Hitlera na Radnici v Kyjevě ani červeno černé vlajky Benderovců. Je s podivem, že tyto vlajky nevadily našim orgánům ani v Praze. Může se někdo divit, že za tím vším vidím snahu Ameriky destabilizovat Evropu aby měli jednodušší cestu k ovládnutí světa? On ten scénář převratů je všude jak podle šablony.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: dkr

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…