Bordelář a asociál se sklony k alkoholismu. Z tohoto článku o Miloši Zemanovi až mrazí

11.05.2015 12:31

Bordelář, asociál či narcista se sklony k alkoholismu – takovými osobnostními charakteristikami oplývá dle internetového týdeníku Dotyk prezident Miloš Zeman. Tvrdí to prý o něm lidé z jeho blízkého okolí.

 Bordelář a asociál se sklony k alkoholismu. Z tohoto článku o Miloši Zemanovi až mrazí
Foto: Martin Šťastný
Popisek: Prezident České republiky Miloš Zeman

Anketa

Vadila vám Zemanova cesta do Moskvy?

9%
91%
hlasovalo: 12043 lidí

Dlouholetí známí dle Dotyku hovoří o tom, že u Miloše Zemana se mísí jistý druh geniality – vynikající paměť, encyklopedické znalosti, skvělé rétorické schopnosti – se zcela zřetelnou sociální neinteligencí, absolutní nepraktičností a sklony k alkoholismu.

„Neumí se omluvit, neumí říct, že má někoho rád. Je schopen si vzít každou botu jinou, ale protože se mu obě budou zdát hezké, obě si ponechá. Je schopen nasednout do jiného auta s jiným řidičem a bude trvat na tom, aby se ti řidiči prohodili. Je to bordelář, který není schopen cokoliv řídit,“ vykreslil prezidenta pro Dotyk jeden z českých podnikatelů ze Zemanova okruhu.

Lidé, kteří Miloše Zemana poznali zblízka, údajně také hovoří o tom, že jde o člověka, který vlastně nikdy neměl skutečné přátele a trpí narcismem. Na tom se dle Dotyku mohlo výrazně podepsat prezidentovo atypické dětství, kdy vyrůstal jako jedináček, bez otce a kamarádů, bez jediného mužského vzoru, v rodině učitelky a její matky, obklopen knihami.

Dotyk v této souvislosti podotýká, že sám Zeman si je jisté abnormality vědom. „Každý jedináček je svým způsobem deformovaný a učitelský jedináček je deformovaný dvojnásob,“ napsal současný prezident před lety ve své knize „Jak jsem se mýlil v politice“.

Celý článek k přečtení ZDE

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …