„Chčiju smíchy. Nasadit si můžeš tak maximálně lodičky!" Sobotka napsal silácký status a dostal extrémní nakládačku

04.02.2017 12:59

Předseda vlády Bohuslav Sobotka se ještě jednou vrátil k eskalujícímu napětí ve vládní koalici. V pátek napsal na sociální síti Facebook, že Andrej Babiš (ANO) „ojebal český stát“. O pár hodin později dodal, že takhle ostrý slovník nebude používat běžně, ale považuje za důležité chránit demokracii a na to nestačí jednat v rukavičkách. Občas si prý nasadí boxerské rukavice. A strhla se mela.

„Chčiju smíchy. Nasadit si můžeš tak maximálně lodičky!" Sobotka napsal silácký status a dostal extrémní nakládačku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zasedání sněmovny. Na programu byla novela zákona o léčivech, kterou předkládal ministr zdravotnictví Miloslav Ludvík

„Nebojte, nebudu teď pořád mluvit a nadávat jako A. Babiš:) Jenže náš politik-miliardář na nic a na nikoho ohledy nebere. Včera zatím nejvážnějším způsobem zpochybnil význam a roli Parlamentu. Za demokracii se nedá bojovat v papučích. To bychom s populisty prohráli. Takže si občas nasadím boxerské rukavice,“ napsal Sobotka na sociální síti Facebook. A na konec přidal smajlíka.

Pod příspěvkem pana premiéra se strhla vášnivá debata, ve které Sobotka místy dostával pořádnou nakládačku, řečeno po boxersku.

„Demokracie? To je směšný ... zákaz kouření, zákaz pořádání nějakých koncertů, zákaz zábavy, atd. To je demokracie? Akorát nás Vaše zákony omezujou, ať jde o cokoli, tak buďte normální,“ napsal premiérovi jeden z občanů. „Prostě ti teče do bot, Bohušu, přiznej si to :D, všichni jsme populisti jen ty u koryta si celý život a nevíš jaké to je vůbec makat,“ přisadil si další pisatel. „Chčiju smíchy. Nasadit si můžeš tak maximálně lodičky,“ nedržel se zpátky třetí muž.

Další lidé premiérovi vzkázali, že neměl s Babišem celé čtyři roky vládnout a krýt tím jeho kolosální střet zájmů. A pokud se chce podívat, jak má vypadat silný premiér, tak ať si zajede do Maďarska za tamním předsedou vlády Viktorem Orbánem.

„Když tě tak sere tak ho vyhoď z vlády, ty klaune,“ udeřil další volič. „Sobotkovi jeblo ... to je k smíchu a divadlo pro voliče, na vládě se tomu u jednoho stolu nad kávou a chlebíčky zasmějí, jak společně ojebali voliče ... jinak by normální premiér v normální civilizované zemi s Babišem vymetl tak, že by letěl z vlády dříve, než by řekl sorry jako...,“ nebral si servítky jiný pisatel.

Lidí, kteří chtěli premiérovi napsat, co mají na srdci, bylo opravdu hodně.

„Hele Bohušu ty si můžeš nasadit co chceš, a bude Ti to houby platný, Tebe už lidi nemužou ani cejtit. Nakradl jsis na byt a prodal OKD za zlomek ceny. Všechno co žvaníš jsou jen lži, Tobě by věřil jen retardovaný jedinec ze stacionáře pro chorobomyslné jedince. Uši máš odřený od toho jak v Bruselu všem skáčeš šipky do kloaky,“ zněl jeden ze vzkazů.

Někteří lidé v celkem 2520 příspěvcích premiérovi také fandili. Sobotka si mohl také přečíst, že měl přitvrdit už dávno.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…