Člověk v tísni včera vychvaloval imigranty. A zde je odpověď

18.10.2016 9:32

Včera proběhla na půdě Poslanecké sněmovny konference, kterou pořádala neziskovka Člověk v tísni. Podle poslance Zdeňka Soukupa, který se o tom rozepsal na svém facebookovém profilu a také na svém profilu na serveru ParlamentníListy.cz, měla tato konference podobné téma, jako veřejná diskuse, kterou Soukup pořádal před dvěma týdny. V ní podle Soukupa „prezentovali nikoliv zbožná přání, ale drsná fakta publicisté, žijící ve VB, Francii a ve Švédsku“.

Člověk v tísni včera vychvaloval imigranty. A zde je odpověď
Foto: red, jp
Popisek: Zdeněk Soukup (ANO)

Konference pořádaná Člověkem v tísni prý byla idylická. „Přece nejvíc imigrantů je z Ukrajiny, Vietnamci jsou důkazem úspěšné integrace a k tomu HLP (hluboké lidské příběhy) úspěšné integrace skupiny Barmánců, neméně úspěšná integrace intelektuální – sekulární afghánské rodiny, která přišla do ČR před deseti lety... Já jim tu idylku nechtěl kazit. Nikdo se nechtěl moc bavit o vyhlídkách na úspěšnou integraci hord migrantů, kteří terorizují západoevropská města, znásilňují naše ženy a nechtějí přijmout naše zákony, natož zvyklosti (včetně Holandska), nikdo se nechce moc bavit o tom, že je otázkou času, kdy s tím budeme mít co do činění i my,“ upozornil Soukup.

A dodal: „Řekl bych, že podstatnou informací pro to, jak chápat dnešní konferenci, je fakt, kdo ji pořádal – neziskovka Člověk v tísni. Jeden z největších příjemců státních a evropských dotací na páchání dobra po celém světě.“

Anketa

Kdybyste byli Miloš Zeman, na koho byste politicky spoléhali?

hlasovalo: 2673 lidí

Soukup také odpověděl čtenáři, jenž po něm žádal, aby navrhl zákon, který by zakázal imigraci ze států, kde je vyšší kriminalita než u nás. „Arábie, Afrika a i Vietnam, jejichž lidé u nás ovládají trh s drogami, nulová imigrace. Navrhnete tedy v nejbližší době podobný zákon? Jde doslova o naše životy,“ psal čtenář. Soukup odpověděl, že takový zákon nenavrhne. „Nejsem ochotný paušalizovat. I ve Vámi zmíněných zemích jsou lidé křesťané, sekulární inteligence, pronásledovaná opozice ...), kteří si zaslouží naši solidaritu a ochranu,“ vysvětlil.

Zároveň dodal, že je proti masivnímu přijímání migrantů na základě kvót či jiných přerozdělovacích mechanismů. „Jsem pro okamžité vyhoštění migrantů, kteří nechtějí akceptovat naše zákony, zvyklosti a náš způsob života. Jsem proti šíření a veřejné propagaci islámu v Evropě, protože se domnívám, že to není jenom náboženství, ale dobyvatelská doktrína,“ dodal Soukup.

Celý text příspěvku Zdeňka Soukupa na jeho facebookovém profilu:

Dva týdny po konferenci Platformy na téma Možnosti integrace migrantů v Evropě, na které prezentovali nikoliv zbožná přání, ale drsná fakta publicisté, žijící ve VB, Francii a ve Švédsku, pořádala na půdě PS konferenci také neziskovka Člověk v tísni.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…