"Daruji sperma. Stejně tak Duka, není to boží?" V rádiu si hráli na rozhovor se Zemanem

04.10.2015 9:02

Prezident Miloš Zeman, kardinál Dominik Duka či kancléř Vratislav Mynář se údajně rozhodli darovat sperma, když je ho v Česku nedostatek. U posledně jmenovaného muže prý ani nevadí, že nedisponuje bezpečnostní prověrkou. Informuje o tom Frekvence 1 s odvoláním na telefonát z "Hradu" od samotného „Zemana“.

"Daruji sperma. Stejně tak Duka, není to boží?" V rádiu si hráli na rozhovor se Zemanem
Foto: Radim Panenka
Popisek: Miloš Zeman se sochou svobody v zádech při projížďce lodi na řece Hudson

Imitátor a bavič Petr Jablonský se ujal role prezidenta Zemana a v pozici hlavy státu hovořil s Frekvencí 1. Podivoval se nad tím, že je v Česku nedostatek spermatu, které čeští muži raději darují v zahraničí, neboť za to dostanou lépe zaplaceno. „Prezident proto v rádiu slíbil, že se pokusí zachránit situaci a spolu se svými spolupracovníky daruje sperma.“ U kancléře Vratislava Mynáře prý snad nebude vadit, že nemá bezpečnostní prověrku. U samotného „prezidenta“ by pak nemuselo být na překážku, že se mu třese ruka.

„Možná bych ještě mohl zavolat paní Vendule Svobodové, ta na to má tu nadaci – Kapka naděje. ... Mluvčí Ovčáček už slíbil, že daruje dvakrát,“ prohlásil také Jablonský v roli Zemana. K dokreslení celé situace dodal, že se o tom bavil dokonce i s kardinálem Dukou a i ten je ochoten darovat sperma. „Duka se přihlásil sám, není to boží?“ ptal se také domnělý Zeman. Všichni tito muži prý chtějí jít příkladem, aby strhli k témuž darování i své spoluobčany.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…