„Debil a kokot“ Zaorálek již zareagoval na nadávky Andreje Babiše. A nebyl sám

02.05.2017 7:57

Do médií unikly nahrávky slov ministra financí Andreje Babiše (ANO), jenž se vyjadřuje velmi nelichotivě o svých kolezích z vlády. A nejen o nich. Co na jeho slovník říká teplický radní Dominik Feri (TOP 09) a protiislamista Martin Konvička?

„Debil a kokot“ Zaorálek již zareagoval na nadávky Andreje Babiše. A nebyl sám
Foto: Daniela Černá
Popisek: Lubomír Zaorálek

„Doufám, že z tý tajný nahrávky, ve který Babiš posílá ministry do prdele, nejste pobouřený. Ať hodí kamenem ten, kdo ještě NĚJAKÝHO ministra neposlal do prdele,“ poznamenal Feri.

„Upřímně se obávám, že teď bude národu ještě sympatičtější...“ dodal Konvička.

A zareagoval i ministr zahraničních věcí Lubomír Zaorálek, jehož Babiš na nahrávce nazval mimo jiné neschopným debilem a kokotem, který 20 let žvaní. „Andrej Babiš je můj politický protivník. U nás na Ostravsku, když se bavíme o politických protivnících, tak se obáváme, že padají ještě ostřejší výrazy,“ řekl Zaorálek.

„Neříkejte. Je to váš koaliční partner, jehož konflikt zájmů tři roky tolerujete a jehož moc jste pomáhal upevnit. Protivník vypadá jinak," zareagoval předseda TOP 09 Miroslav Kalousek.

Sprostého označení se na nahrávce, na kterou upozornil web Forum24.cz, a jež vypadá velmi věrohodně, dočkala také ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová (ČSSD). „Příště mi dejte číslo a já tam zavolám a pošlu je do prdele. Marksovou taky, kráva, nic nedělá,“ řekl. A pak ještě doplnil, že kromě žvanění také chlastá.

Ahoj debilové! Už jste si stáhli toho novýho @AndrejBabis? My jo a je to prvotřídní agrometal. Ukázka dnes, zbytek jindy. Lásky čas, jo? pic.twitter.com/1gEY5YNFRZ
— Julius Šuman (@skupinasuman) 1. května 2017

A premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) se rovněž pochvaly nedočkal. „To je strašný, premiér Sobotka. To je největší svině, kterou jsem poznal,“ řekl a počastoval jej také výrazem blbeček.

Velmi nehezky pak označil i novinářku Sabinu Slonkovou, která byla dříve šéfredaktorkou jeho MF Dnes. „Píča zhrzená, zrzavá, co jsem ji vyhodil,“ řekl na její adresu. Nelichotivě počastoval i další novináře. Kamberský je kokot. Píča je, co odešla, tam byly dvě – Šafaříková a Eliášová,“ podotkl.

Zkurvený kariérista je pak prý bývalý kandidát na prezidenta republiky Vladimír Dlouhý, státní zástupkyni Máchovou pak pro změnu nazval sviní. 

„Moji zaměstnanci jsou debilové,“ řekl také. 

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…