„Demožumpa. Verbež. Pidimužíci. Udav se.“ Další drsné dění kolem Andreje Babiše. Pro silné povahy

16.07.2018 12:00

Andrej Babiš zažívá perné chvilky. Na Facebooku se do něj zhusta pouštějí jeho odpůrci. Když se pak Babiše zastanou jeho fanoušci, kola nadávek se roztáčejí.

„Demožumpa. Verbež. Pidimužíci. Udav se.“ Další drsné dění kolem Andreje Babiše. Pro silné povahy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman jmenoval vládu Andreje Babiše. Již podruhé

Babiš se během slunečné soboty přihlásil fanouškům z Hukvald, kde probíhal další ročník Kryštof kempu, který oslavoval 25 let existence hudební skupiny Kryštof.

Anketa

Kdo je lepší člověk?

hlasovalo: 11595 lidí

Skupina Kryštof i frontman Richard Krajčo jsou pod palbou části veřejnosti z důvodu, že akce je sponzorovaná skupinou Agrofert, která donedávna patřila Andreji Babišovi a nyní je ve svěřenském fondu. Babiš ve statusu na Facebooku sdílel fotografii z místa akce.

„Pozor na lahve,“ štiplavě to komentuje Peter Vereš, připomínajíc incident z noci, kdy se hlasovalo o důvěře Babišově vládě. Tehdy v noci vyšel Babiš mezi demonstranty před budovu Sněmovny, aby s nimi diskutoval. Směrem k němu však vzápětí kdosi vrhnul lahev, načež ochranka Babiše vtáhla zpět do budovy.

Milan Papežík si utahuje z hudební tvorby skupiny Kryštof. Parafrázuje hit skupiny s názvem „obchodník s deštěm“ a účastníky Kryštof kempu označuje za soudruhy.

Některé reakce ale dávaly také najevo rozčarování z všetečných kritiků. Jan Honzík píše: „Neuvěřitelné kolik potomků, či se tady zviditelňují, kolem sebe máme. Kalouskovců, Bartošovců, Staňurovců, Gazdíkovců, Farskovcovsků a celé té verbeže, co tady mlátí prázdnou slámu, bych nejraději zakopal do přidělí! Pak se divíme, že jsme tam, kde jsme! Na dně odpadkověho koše! Běžte všichni někam!“

Ve včerejším shrnutí událostí minulého týdne Andrej Babiš kromě hlasování o důvěře vládě píše také o programovém prohlášení vlády, nebo o vyprázdněnosti politiky některých jeho rivalů.

Babiše se v diskusi pod příspěvkem zastal Aleš Pelc, který dění v české politice vidí tak, že Babiš je momentálně bez konkurence. Programem „pidimužíků“, jak označil jeho politické rivaly, je prý pouze „antiBabiš“. Podle Pelce umí tito politici jen bořit, nikoli tvořit.

Věra Černá si všímá unaveného výrazu Andreje Babiše. „Snad už vás ti pomlouvači nechají v klidu pracovat,“ přeje premiérovi.

Uživatel s přezdívkou Martin PM reaguje: „Pište si lidi co jen chcete, ale já lepšího člověka na tom místě a co dělá... Prostě neznám!!!“

Jana Hajduková Babišovi vzkazuje, že se naučila „demožumpu“ ignorovat. Jsou to podle ní frustrovaní lidé. Jaromír Vacek na ni zareagoval slovy „Udav se slovenskou koblihou.“

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marek Korejs

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…