Doktor Macek ironicky o uprchlíkovi, který pomlátil Němce sekyrou

19.07.2016 10:30

Smutný případ ze sousedního Německa, kde sedmnáctiletý Afghánec zranil ve vlaku sekerou dvě desítky cestujících a byl posléze policisty, které též ohrožoval, zastřelen, okomentoval na sociální síti v ironickém duchu bývalý čelný politik ODS Miroslav Macek.

 Doktor Macek ironicky o uprchlíkovi, který pomlátil Němce sekyrou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

„Němci by se měli stydět! Určitě nevytvořili pro toho mládence dostatečně vlídné prostředí dle jeho představ a ponechali jej v jeho zákonitých frustracích. Policisté by pak měli být postaveni před soud vzhledem k nepřiměřené obraně. Zranění by měli zaplatit mastnou pokutu, protože určitě svým chováním mladíka vyprovokovali. Angela Merkelová by mu pak měla vystrojit státní pohřeb a pozvat na něj francouzského prezidenta Hollanda a další nositele multikulturalismu. Německá média by při té příležitosti měla silně zdůraznit, že šlo sice o Afghánce, ale šlo o ojedinělý čin psychicky nemocného člověka, který nemá s islámem nic společného,“ napsal Macek.

A do toho se reportér Radiožurnálu ptá...

Na svém webu Viditelny-macek.cz okomentoval také současné dění v Turecku. Poukázal na to, že v Turecku probíhají masové čistky, zastrašená tamní média si nedovolí ani špitnout, EU rozpačitě přešlapuje, neboť do Erdogana vrazila už nemalé politické i finanční prostředky a navíc ji drží pod krkem dvěma miliony syrských uprchlíků, které může kdykoliv poslat na cestu do západní Evropy. „A do toho se reportér Radiožurnálu ptá jakéhosi analytika: ‚Myslíte si, že EU by mohla mít obavy, že by prezident Erdogan mohl zneužít puče k potlačení svých protivníků?‘“ napsal Macek opět v ironickém duchu.

Na dané téma ještě podotkl, že postrádá vyjádření vedení NATO k zatčení armádních generálů v Turecku. „Lze totiž oprávněně předpokládat, že měli v toku času s NATO co do činění,“ poznamenal.

„Brutální“ vyjádření Le Penové

Ohledně Turecka opět s jistou dávkou ironie dodal, že si není jist, že české přísloví „Po bitvě je každý generál“ platí i pro současné Turecko.

Připomněl, co po útoku ve francouzském Nice řekla šéfka Národní fronty Marine Le Penová: „K ohromení a soucitu se nyní musí přidat činy a naprosté odhodlání vymýtit metlu zvanou islámský fundamentalismus.“ Podle Macka nazvala média její vyjádření „brutálním“…

K tomuto tématu našel na Facebooku také následující příspěvek: „EU teď bude pět let schůzovat a nakonec nařídí psychologické vyšetření všech lidí s řidičákem na náklaďák. Doba na realizaci v rámci členských států bude dvacet let a bude na to možné získat dotaci. A zdarma bude možno získat cedulku Truck Free Zone.“

Celý text příspěvku Miroslava Macka na jeho facebookovém profilu:

Sedmnáctiletý Afgánec, který přišel do Německa bez rodičů se statusem uprchlíka, zranil ve vlaku sekerou dvě desítky cestujících a byl posléze policisty, které též ohrožoval, zastřelen.

Němci by se měli stydět! Určitě nevytvořili pro toho mládence dostatečně vlídné prostředí dle jeho představ a ponechali jej v jeho zákonitých frustracích. Policisté by pak měli být postaveni před soud vzhledem k nepřiměřené obraně. Zranění by měli zaplatit mastnou pokutu, protože určitě svým chováním mladíka vyprovokovali. Angela Markelová by mu pak měla vystrojit státní pohřeb a pozvat na něj francouzského prezidenta Hollanda a další nositele multikulturalismu. Německá media by při té příležitosti měla silně zdůraznit, že šlo sice o Afgánce, ale šlo o ojedinělý čin psychicky nemocného člověka, který nemá s islámem nic společného.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…