„I ten nejmírumilovnější člověk se musel nasrat,“ zuří generálmajor Blaško

21.12.2016 19:50

Generálmajor Hynek Blaško se zhrozil nad tím, co slyší ze srdce Evropské unie. S ohledem na nedávné události v Berlíně požádal všechny občany a především politiky České republiky: Nezaprodejte naši vlast nikomu, kdo se na jejím rozvoji nepodílel.

„I ten nejmírumilovnější člověk se musel nasrat,“ zuří generálmajor Blaško
Foto: Hans Štembera
Popisek: Generálmajor v záloze Hynek Blaško

Evropští politici se shodli na tom, že bude dobré omezit legální držení zbraní. Podle generálmajora Hynka Blaška to je sama o sobě hrozivá zpráva. Ve světle předvánočního útoku v Berlíně je to však zpráva ještě o to děsivější.

„I ten nejmírumilovnější člověk se musel nasrat, když tu hrůzu viděl, a ti marxističtí vůdcové v Bruselu přijdou s něčím takovým, jako je další omezení práv občanů. Kdo tady rozdmýchává rasovou a etnickou nenávist? Ti, kteří volají po omezení a zastavení přílivu migrantů, nebo ti, kteří neustále omezují práva nás, Evropanů, ve prospěch jiných. My, původní obyvatelé, si musíme nechat líbit, že „frustrovaní přivandrovalci“ znásilňují a vraždí ženy, že prosazují zákaz vepřového, že my musíme neustále ustupovat jejich požadavkům a navíc se nechat vraždit jako ovce. V rámci politické korektnosti se buď o těchto jejich činech musí mlčet, nebo říkat, že to byl čin pomatence nikterak nesouvisející s migrací,“ rozčiluje se Blaško.

Následně se bez obalu ptá politiků, co všechno se ještě musí stát, aby politici přestali prosazovat myšlenku multikulturalismu, která je dětem vštěpována už na školách. Lidem se z toho prý zvedá žaludek. Bruselští politici si musejí vybrat. Buď musejí začít chránit své občany, nebo vydat nařízení, že by se každá žena ve věku od 10 do 50 let měla podvolit každému migrantovi, který po ní bude požadovat sex. Hned za tímto nařízením by mělo následovat další, ve kterém by mělo být určeno, že uprchlíci musejí dostat jakýkoli majetek, o který požádají. Pokud takovéto nařízení nebude vydáno, politici by podle Blaška měli konečně začít chránit své občany.

S ohledem na směrnici omezující držení zbraní se prý bohužel k ničemu podobnému asi nechystá. „Takhle bychom dokázali blbnout do bezvědomí, a proto se obracíme na Vás, naše volené představitele, abyste směrnici Evropské komise zcela ignorovali a svými postoji eliminovali činnost této komise, pánů Junckera, Schulze a dalších, ať si za zavřenými dveřmi propíjejí své nehorázné platy. Nezaprodejte naši vlast nikomu, kdo se na jejím rozvoji nepodílel. Nenechte si potřísnit ruce krví občanů této malé, ale o to krásnější republiky,“ apeluje Blaško jakožto člen SPO na české zákonodárce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…