„Je to sračka.“ Kláru Samkovou rozlítily čerstvé zprávy

25.09.2016 14:43

Článek na serveru Novinky.cz o tom, jak konvičkovci v Praze projevovali sympatie americkému prezidentskému kandidátovi Donaldu Trumpovi, rozlítil advokátku Kláru Samkovou. Vyjádřila se k němu na svém facebookovém profilu.

„Je to sračka.“ Kláru Samkovou rozlítily čerstvé zprávy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Akce Trump for President, naděje pro svět i USA, "Killary" Clinton, jistota pokračování bombardování. Následoval pochod k americké ambasádě

Článek také mapuje projevy Martina Konvičky i spřízněných řečníků a následnou cestu z Malostranského náměstí k americké ambasádě. Mimo jiné se křičela i hesla „Trump for president“. 

Původní text ZDE.

„Tento článek si pečlivě přečtěte. Je hloupý, oblbující, z vysoce převažující části nepravdivý, manipulativní a prostě a jednoduše řečeno, je to sračka,“ zmínila Samková se slovy, že ji však nadchla diskuse pod článkem.

„Takhle jednoznačná reakce přibližně devíti z deseti čtenářů je ohromující! Systém reakcí na příspěvky (Souhlasím – nesouhlasím) je geniální. Dává dokonalý přehled o názorovém rozvrstvení občanů. Při vědomí nejlépe randomizovaného vzorku populace, protože jde o Seznam, který čtou všichni napříč spektrem, je zřetelně vidět, že bruselská klika to tady projela na plnou čáru,“ zmínila Samková. Výsledek ji podle všeho velmi překvapil.

„Čím víc se kolaborantský ‚Seznam‘ snaží lidi oblbovat, čím víc využívá přívlastkování – úplně stejně, jako to dělali komunisti na ČT a v Rudém právu – tím víc se jim daří vyvolat přesně opačný efekt – stejně jako tehdy. Mimochodem, jestli to víte, Seznam pozastavil přijímání formulářů pro autorizaci – prý z nezvládání velkého množství, takže už prostě další lidi do diskuse nepouštějí. Dovolím si předpovědět, že stopnou i ten systém Souhlasím – Nesouhlasím. Musejí nějak zarazit tok téhle informace k veřejnosti, jak moc se jim propaganda zhroutila,“ podotkla také Samková. V případě, že to skutečně stopnou, nezbývá nic jiného, než začít o svých pocitech nahlas mluvit.

„Určitě se časem zmůžeme i na nějaké řešení... A jeho realizaci. Hodně štěstí, a ne abyste se cítili osaměle!“ uzavřela Samková.

Celý příspěvek Kláry Samkové:

Vážení přátelé, teto článek si pečlivě přečtěte je hloupý, oblbující, z vysoce převažující části nepravdivý, manipulativní a prostě a jednoduše řečeno, je to sračka. Však se pan redaktor ani nepodepsal: řekla bych, že věděl proč. Už se chlapci bojí, vědí, že až to bouchne, půjde se jim po krku.

Nadchla mě ale diskuse pod článkem. Pokud vím, je Seznam nejčtenější server, napříč společností, ne jako na příklad Parlamentní listy, které čte jen určitá část populace.
A ejhle: takhle jednoznačná reakce přibližně 9 z 10 čtenářů je ohromující! Systém reakcí na příspěvky (Souhlasím - nesouhlasím) je geniální. Dává dokonalý přehled o názorovém rozvrstvení občanů. Při vědomí nejlépe randomizovaného vzorku populace, protože jde o Seznam, který čtou všichni napříč spektrem, je zřetelně vidět, že bruselská klika to tady projela na plnou čáru. 
Velmi mě to překvapilo. Nedostali nás. Čím víc se kolaborantský "Seznam" snaží lidi oblbovat, čím víc využívá přívlastkování - úplně stejně, jako to dělali komunisti na ČT a v Rudém právu - tím víc se jim daří vyvolat přesně opačný efekt - stejně jako tehdy.

Mimochodem, jestli to víte, Seznam pozastavil přijímání formulářů pro autorizaci - prý z nezvládání velkého množství, takže už prostě další lidi do diskuse nepouštějí. Dovolím si předpovědět, že stopnou i ten systém Souhlasím - Nesouhlasím. Musejí nějak zarazit tok téhle informace k veřejnosti, jak moc se jim propaganda zhroutila.

Tak až to stopnou a vy si budete připadat opuštění, neschopní a napůl blázni, protože budete mít dojem, že jen a jenom vy si myslíte něco jiného než to, o tvrdí veškerá média, vzpomeňte si na tento můj příspěvek (který prosím šiřte). S pravděpodobností blížící se jistotě se kolem vás bude potácet minimálně 8 úplně stejně zdeptaných jedinců, kteří se budou cítit stejně opuštěně, neschopně a napůl blázni - přesně jako vy... Co v takové chvíli dělat? Vzpomenout si, že existují nejen "sociální sítě", ale přirozené sítě. Prostě o tom svém pocitu začněte nahlas mluvit. Dalších 8 ve vašem okolí se přidá anebo začne mluvit ve stejnou chvíli... když spolu začneme/začnete mluvit, určitě se časem zmůžeme i na nějaké řešení... a jeho realizaci.. GOOD LUCK a ne abyste se cítili osaměle!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …