,,Jste první, komu to říkám... Protestuji!” Andrej Babiš sdělil informace o svém synovi a jeho cestách v Rusku či o jednání s Okamurou

21.11.2018 6:29

Premiér Andrej Babiš (ANO) poskytl exkluzivní rozhovor o své současné situaci redaktorce Kateřině Perknerové ze serveru Deník.cz. Hovořil především o tom, jak vnímá celou kauzu kolem svého syna Andreje Babiše juniora. "Protestuji proti takovému způsobu novinařiny, to je aktivismus," vymezil se proti tomu.

,,Jste první, komu to říkám... Protestuji!” Andrej Babiš sdělil informace o svém synovi a jeho cestách v Rusku či o jednání s Okamurou
Foto: screen TN.cz
Popisek: Andrej Babiš v rozhovoru TV Nova

Úvodem se Babiš vyjádřil k tomu, jak vnímá páteční schůzi ohledně nedůvěry vládě. On sám nevidí důvod, proč by se vláda měla měnit. "Pan předseda Hamáček je pod tlakem, protože lidé, kteří nechtěli, aby ČSSD šla s ANO do vlády, využijí cokoliv, aby vyvolávali spory," poznamenal Babiš. 

On sám prý nikdy neuvažoval o tom, že by šel do vlády s SPD Tomio Okamury. "Tato varianta vůbec není na stole. S panem Okamurou jsem mluvil o tom, proč se přidal k opozici, která chce zneužít útoky na moje děti, což považuji za novinářské i politické dno," podotkl.

Zároveň dodal, že nechápe, proč se opozice právě na základě vylhaných informací Seznamu a zneužití nemoci jeho syna zapojila do této kampaně. Znovu pak uvedl, že on sám z postu premiéra neodejde. "Nechci odejít od rozdělané práce," podotkl.

Původní text ZDE.

"Mým dětem škodí novináři, kteří jsou největším ohrožením mé rodiny a zdraví mých dětí," poznamenal pak následně velmi zostra. Vymezil se i proti lži, že svého syna rok a půl neviděl. Za lež považuje i to, že jej poslal někam na Krym. "Za synem jeli dva novináři s cílem poškodit jeho otce, postavit ho proti němu a dostat ho z politiky do vězení. Je jim jedno, že používají mafiánské metody a porušují švýcarské zákony. S tím se nehodlám smířit," řekl jasně. 

"Pravda je na mé straně a pro své děti dělám všechno. Matka mého syna se bude bránit a tyhle lidi zažaluje. A nemyslím si, že kdybych se stáhl do soukromí, tak by té štvanice nechali. To je cílená akce proti mé osobě," zdůraznil. K cestám svého syna pak podotkl, že byl na dovolené s panem Protopopovem v Rusku v Kaliningradu a poté i v Rusku a na Ukrajině. 

"Když vypukla objednaná aféra Čapí hnízdo a novináři syna sledovali, jeho stav se zhoršil. Proto můj syn s panem Protopopovem odjel do Ruska a následně na Ukrajinu, aby neměl pocit, že někdo pronásleduje, když právě tento fakt je pro chorobu, kterou trpí, to nejhorší. Tam se seznámil s přítelkyní, která je z Ukrajiny. Trávil s ní na těchto cestách veškerý čas. Při posledním pobytu na Ukrajině se jeho chování vůči Petru Protopopovi zásadně změnilo, nestál o jeho přítomnost a poslal ten mail o údajném únosu do Prahy. Jejich vztah se totálně narušil. Pak se syn domluvil se svou matkou, která dlouhodobě žije ve Švýcarsku, že se k ní odstěhuje," sdělil jasně Babiš. 

Jako první pak Kateřině Perknerové dodal informaci, že jeho syn je švýcarským občanem více než deset let.

Zdroj: https://www.denik.cz/z_domova/andrej-babis-muj-syn-ma-svycarske-obcanstvi-vic-nez-deset-let-20181119.html?fbclid=IwAR1qCCzNBAAXZHVM0L3ng9bXnRB-EgtKJwLHTBs5r8oG_1RkughJO9tq2XU

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…