Krnáčovou dnes budou grilovat na Radě. Bude se projednávat kauza Škodova paláce

05.05.2015 6:57

Pražští radní by dnes měli jednat o dalším postupu v kauze Škodova paláce. V něm se město pře s majitelem paláce, firmou Copa retail o výši nájemného. Radní by měli rovněž projednat smírčí jednání s firmou AVE o vzájemných vztazích v Pražských službách (PSAS), v nichž je Praha většinovým vlastníkem. Na program jednání se mají dostat i změny provozu na trase metra A z Dejvic do Motola.

 Krnáčovou dnes budou grilovat na Radě. Bude se projednávat kauza Škodova paláce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Na pražském magistrátu pokračuje reorganizace

 Vedení hlavního města Prahy chce zahájit smírčí řízení s odpadovou společností AVE CZ. Spor se povede kvůli narovnání vztahů v rámci Pražských služeb. Firma AVE CZ je menšinovým akcionářem Pražských služeb, v nichž má město většinu. Obě odpadové firmy se ve městě dělí o lukrativní zakázky na svoz odpadu. 
   
Na program jednání se má dostat i kauza Škodova paláce. Praha chce podle informací ČTK sestavit speciální skupinu, která bude problém řešit. V ní mají být politici i právníci. 
   
Vedení Prahy má dnes rovněž projednat zrušení tzv. pásmování na prodlouženém úseku metra A do Motola. Nově by všechny vlaky začaly jezdit minimálně na Petřiny, nepravidelný provoz by byl pouze z Petřin do stanice Nemocnice Motol. 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ste, čtk

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

16:57 Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

Japonsko a Singapur, Korea, Mexiko a Paraguay. To byly nejnákladnější cesty výborů Poslanecké sněmov…