„Monika šla do Dubaje“. Premiér se vyjádřil zvláštně, pochybuje expert

01.03.2021 17:16

Bezpečnostní expert Andor Šándor se pro CNN Prima News vyjádřil ke slovům premiéra Andreje Babiše, který včera v diskusi uvedl, že se jeho žena bála výhrůžek, a proto odcestovala s dcerou do Dubaje. Zároveň však Babiš uvedl, že Monika Babišová o hrozbě nevěděla. „Premiér se vyjádřil zvláštně,“ poznamenal k tomu Šándor.

„Monika šla do Dubaje“. Premiér se vyjádřil zvláštně, pochybuje expert
Foto: Jan Štěpán
Popisek: Generál Andor Šándor v Ostravě

„Osmého ledna mi policie řekla, že je zde člověk, který chce zastřelit mě a moji rodinu,“ nechal se včera slyšet premiér Andrej Babiš. Následně uvedl, že muž, který mu měl vyhrožovat, už je ve vazbě, a zároveň řekl i to, že jeho žena byla v Dubaji právě kvůli těmto výhrůžkám.

Právě k ochraně vysoce postavených politiků se vyjádřil Šándor. „Premiér z unesení vlády patří mezi ty ministry, kteří jsou stabilně hlídáni ochrannou službou Ministerstva vnitra,“ uvedl. „Ministerstvo vnitra prostřednictvím Policie České republiky umí zařídit cokoliv. Až po to, že jsou osoby uklizené na bezpečné tajné místo, tak aby se pachateli ztížila jejich likvidace,“ uvedl Šándor následně k ochraně rodiny. Jak premiér jednal, co se týče toho, že Babišová s dcerou byla v zahraničí, Šándor podle svých slov neví, protože se premiér vyjádřil zvláštně. 

„Nejprve řekl, že se žena bála, a poté, že o ničem nevěděla. Předpokládám však, že celou věc koordinoval s policií. Pokud by Dubaj představovala bezpečné místo pro manželku s dcerou, je to samozřejmě ulehčení pro policii,“ dodal Šándor se slovy, že je však ještě otázkou, kde byl syn. Pokud však policie Babišův postup uznala za správný, nic by mu nevytýkal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…