„Musíme to zastavit! Desítky milionů migrantů v EU.“ Je zde petice na evropské úrovni. Čechům ji předložil Okamura

15.12.2020 15:58

Lídr SPD Tomio Okamura představil novou celoevropskou petici frakce v Evropském parlamentu Identita a demokracie. Ve Francii podle jeho slov již k tomu proběhla tisková konference Marine Le Penové a dalších přátel a kolegů. Jde o petici proti migračnímu paktu Evropské unie.

„Musíme to zastavit! Desítky milionů migrantů v EU.“ Je zde petice na evropské úrovni. Čechům ji předložil Okamura
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

"Chceme nasbírat milion podpisů napříč Evropou. Cílem petice je informovat občany o hrozbách vyplývajících z paktu a snaha vytvořit tlak na představitele evropských států, aby migrační pakt neschválili. Hrozí, že v příštích letech by se v členských státech Evropské unie mohly usadit desítky milionů migrantů ze zemí ležících mimo Evropu. Dle evropského statistického úřadu Eurostatu přijde do roku 2060 do Evropy 55 milionů migrantů. Přičemž většina z nich by pocházela z rozvojových a islámských zemí," začal Okamura. Podle něj by to mohlo rozvrátit Evropu i naši zemi.

"Proti tomu musíme bojovat a musíme to zastavit. Proto vás chci požádat, abyste podepsali elektronicky celoevropskou petici, kde v české mutaci je možno on-line petici podepsat na stránkách www.saveurope.cz. Pakt o přistěhovalectví a azylu představený Evropskou komisí dne 24. září 2020 připravuje svou politikou otevřených dveří půdu pro masovou migraci do Evropy. Obrovský počet migrantů zničí ekonomickou, kulturní a sociální strukturu našich národů, která se v Evropě vytvářela déle než tisíc let. Musíme se bránit. A musíme to zastavit. Pakt je de facto novým plánem Evropské unie na přerozdělování migrantů. V krizových situacích má dojít i k tomu, že Brusel členským zemím přijetí části takzvaných uprchlíků nařídí. Nařizované přijetí migrantů je pro nás naprosto nepřijatelné. V případě toho, že nebude fungovat dobrovolnost, má přijít na řadu takzvaná povinná solidarita, neboli jsou to opět kvóty," dodal.

"V jejím rámci by Evropská komise mohla připsat členské zemi část počtu migrantů na základě výkonu ekonomiky a velikosti populace. Navrhovaný evropský pakt o přistěhovalectví a azylu Evropské unie vytvoří pod záminkou v uvozovkách zlepšení migrantů, právní, logistické podmínky, umožňující masové přesídlování obyvatel zejména z rozvojového světa na evropský kontinent. Na základě modelu obsaženého v paktu z Marrákeše, je to globální pakt OSN o migraci, se Evropská komise snaží usnadnit masovou migraci, která v nebývalém rozsahu zaplaví Evropu. V jejím důsledku bude Evropa zaplavena kolonizační vlnou a následná destabilizace a případný zánik evropských národů a kultur skrze masivní rozředění," popsal Okamura. 

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

"Komisařka pro vnitřní věci Ylva Johansson 24. září 2020 řekla, cituji: Imigrace je součástí toho, proč náš kontinent prosperuje. Do Evropy směřuje hodně migrantů a my je potřebujeme, říká komisařka Evropské komise ve vedení Evropské unie. Dále pokračuje: My tyto lidi potřebujeme, naše společnost stárne, musíme všem vytvořit nové cesty umožňující legální migraci. Nejen pro kvalifikované pracovníky, ale také pro průměrnou nebo nízkou kvalifikovanou pracovní sílu, která chce přijít do Evropské unie. Konec citátu," poznamenal Okamura. Podle něj jasně vidíme, že Evropská unie podporuje migraci z rozvojových a islámských zemí.

Anketa

Kdo z vybraných politiků má Vaši největší důvěru? (dle abecedy)

hlasovalo: 38073 lidí
"Tato on-line petice není oficiálně zaregistrovaná petice, jelikož nechceme hrát podle regulací Evropské unie. Snahou petice je informovat a mobilizovat občany a vyvolat debatu. A teď bych zmínil, co jsou pilíře toho migrační paktu EU, té šilenosti úplně... Za prvé: Tím prvním pilířem je podpora migrace. Stírá se rozdíl mezi skutečnými uprchlíky a ekonomickými migranty, čili mezi legální a nelegální migrací. Rozšiřuje rozsah takzvaného slučování rodin, což vede k tomu, že přijetí jednoho migranta ve skutečnosti znamená přijetí celé jeho rodiny. Nabízí logistickou podporu, jako je pronájem lodí a letadel, a poskytuje podporu podél celé migrační trasy za účelem zorganizovat masivní přesun obyvatelstva mezi kontinenty. Dekriminalizuje nelegální aktivity nevládních organizací, to jsou takzvané neziskovky, které vědomě spolupracují s převaděči a s obchodníky s lidmi a samy se staly součástí řetězce obchodu s lidmi. Druhým pilířem tohoto migračního paktu EU je snaha nepodporovat deportace nelegálních migrantů. Takže omezuje dobu, po kterou jsou v Evropě povoleny deportace. Uplatňuje automatickou legalizaci nelegálních migrantů při překročení lhůty pro vyhoštění, jinými slovy umožňuje pobyt nelegálních migrantů v Evropské unii. Zavádí povinné přijímání migrantů shromážděných na moři a tím vytváří nové možnosti v uvozovkách záchrany. Zakazuje evropským národům vyvíjet tlak na země původu, aby své občany přijaly zpět," vypočítával Okamura.

"Třetím pilířem tohoto migračního paktu EU je organizace migrace. To znamená povinné přesídlení migrantů v rámci členských států na základě velikosti populace a HDP daného členského státu. A okamžitý vstup do EU pro nemocné, pro rodiny a pro nezletilé osoby do dvanácti let. A my říkáme jasně: Prosím, podpořte nás, podpořte naši celoevropskou petici, kterou naše evropská vlastenecká strana dělá společně s našimi partnerskými stranami v naší vlastenecké frakci Identita a demokracie spolu s Matteem Salvini, Marine Le Pen a dalšími našimi přáteli a kolegy," uzavřel Okamura.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…