„Někdo by měl jít do prd*le,“ vzkázal Ondřej Neff kritikům Hamáčka

10.04.2021 16:48

Publicista Ondřej Neff připomněl, že za první světové války padlo na 120 tisíc lidí pocházejících z Čech a Moravy. První světová válka trvala 4 roky, takže to vychází na 30 tisíc mrtvých za jeden rok. V koronavirovém roce zemřelo v Česku také na 30 tisíc lidí a podle Neffa tito mrtví padají jednoznačně na bedra premiéra Andreje Babiše (ANO). Nešetřil však ani demokratickou opozici. A zastal se Jana Hamáčka (ČSSD).

„Někdo by měl jít do prd*le,“ vzkázal Ondřej Neff kritikům Hamáčka
Foto: wikipedia.org
Popisek: Ondřej Neff

Publicista Ondřej Neff premiéra Babiše nešetřil.

„Skutečnost bez ideologického nánosu je taková, že se diskreditoval Babiš. Neschopností řídit stát zavinil, že v půli dubna budeme na třiceti tisících mrtvých. V první světové válce – máme pomníčky takřka v každé vísce – padlo za čtyři roky podle odhadu 120 tisíc lidí. Takže jsme na slušném počtu mrtvých v jednom roce druhého největšího konfliktu všech dob. Stylem vedení vlády stáhl odpovědnost na sebe. Stvrdil to hanebnou likvidací ministra zdravotnictví Blatného a jeho nahrazením Zemanovou loutkou,“ napsal v komentáři pro server Neviditelný pes.

Jenže jedním dechem udeřil i na demokratickou opozici. Ta podle něj vládě mydlila schody, kde mohla, a oslabovala důvěru veřejnosti ve stát.

„Diskreditovala se i takzvaná demokratická opozice, která v pandemické krizi k celkovému debaklu napomohla: kde mohla, mydlila schody, podlamovala důvěru veřejnosti v opatření navržená odborníky, a když do toho vstoupil chaot ochotný vycházet vstříc veřejnému mínění, výsledkem je Staroměstské náměstí plné křížů,“ pokračoval publicista.

Nakonec se zastal staronového předsedy Jana Hamáčka. Ten šel podle Neffa s kůží na trh a po celou dobu veřejnost varoval, že s virem je život stejný jako život s tygrem v kleci. Stejně nebezpečný. A pokud Hamáčkovi kritici dnes říkají, že ČSSD v podstatě spáchala sebevraždu, Ondřej Neff by pro ně měl jasný vzkaz.

„Kdo na sjezdu své strany dá novinám námět k titulku ‚moje strana spáchala sebevraždu‘, je kretén a měl by spáchat politickou sebevraždu. Nebo aspoň se odebrat na Macháčkův palouk, jak říkala babička, když chtěla říct, že by někdo měl jít do prdele,“ uzavřel.

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…