„Občan“ Petr Fiala mluví o Babišovi. Budete zírat

01.07.2020 21:22

„Tento školní rok zdál se mi poněkud nešťastným,“ předseda ODS Petr Fiala natočil vzkaz, kde svým spoluobčanům slibuje, jak bude bojovat za záchranu naší země a vynaloží všechnu snahu na slibované spojení opozice. „Čeká nás náročný podzim, ale když spojíme síly, tak to zvládneme. Protože spolu máme na víc,“ burcuje na Facebooku šéf občanských demokratů.

„Občan“ Petr Fiala mluví o Babišovi. Budete zírat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Fiala na 29. kongresu ODS

Anketa

Má Zeman pravdu, že heslo ,,Black Lives Matter" je rasistické?

98%
2%
hlasovalo: 33269 lidí
„V době karantény se na mne obracelo stále víc a víc lidí, kterým už situace v této zemi připadá neúnosná. Kteří už jsou unaveni sledováním nepochopitelných kroků této těžko pochopitelné vlády. Většina z nich měla stejnou otázku – jak mohou pomoci a kdy se demokratická opozice spojí, aby se konečně podařilo zvrátit směr, kterým se Česká republika díky této nezodpovědné vládě populistických amatérů ubírá,“ sdělil v úvodu Fiala.

„Za sebe vám chci osobně garantovat, že jsem připraven dohodnout se na společném postupu názorově blízkých stran i pro parlamentní volby v příštím roce,“ přislíbil šéf ODS a dodal: „Nechceme, aby hlasy demokratických voličů byly někde ztraceny, nebo znehodnoceny.“

Společně podle jeho slov totiž existuje šance, jak tuto zemi zachránit. „Spolu totiž máme na víc. Spolu máme na víc než na nekonečné hádky na sociálních sítích. Spolu máme na víc než na tuto nezodpovědnou vládu amatérů,“ burcoval Fiala.

„Spolu máme na víc než být zemí, která se klaní před východními mocnostmi a ptá se jich na svolení, kterou sochu můžeme, nebo nemůžeme mít na náměstí našich měst!“ poukázal na kauzu Koněv. „Nebo ptát se na dovolení, kterou zemi může náš politik nebo občan navštívit,“ zmínil Fiala Čínou kritizovanou cestu předsedy Senátu Miloše Vystrčila na Tchaj-wan.

„Spolu máme na víc než nějaký miliardář, který k tomu svému obrovskému majetku přišel bůhví jak. A ještě si myslí, že si celou naši zemi může koupit,“ pravil na adresu premiéra Andreje Babiše (ANO).

„Proto vám všem, nejen jako politik, ale jako občan Petr Fiala, slibuji, že udělám vše pro to, abychom tento náš společný potenciál nepromarnili. Jsme na dobré cestě, tak to pojďme dotáhnout,“ dodal odhodlaně Fiala, který závěrem popřál všem klidné prázdniny a doporučil nabrat síly na všechny výzvy, které nás čekají.

 

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fialovy granáty. 1000 dolarů marže? Babišovo výbušné video

18:40 Fialovy granáty. 1000 dolarů marže? Babišovo výbušné video

Předseda hnutí ANO Andrej Babiš nepřestává ve své kritice vlády Petra Fialy (ODS); vzal si na mušku …