„Ondráček by měl viset!“ Po Pavlu Novotném za to jde policie. Smršť nekončí. Přidali se Topolánek a Hřebejk. Je to síla: Komunistický zmr*, krvelačná kreatura...

04.10.2019 21:40

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný (ODS) šlápl tentokrát se svými kontroverzními výroky přes čáru, alespoň podle policie, která ho obvinila za komentáře na Twitteru, v nichž se pustil do poslance Zdeňka Ondráčka (KSČM) kvůli jeho cestě na území Ukrajiny ovládané proruskými separatisty. Podle Novotného by za to měl Ondráček „viset“. Pomocnou ruku v soudním sporu mu teď nabízí Filip Smoljak, který má sám plné ruce práce se svým bratrem Davidem Smoljakem kvůli jejich otci Ladislavu Smoljakovi (†78). K celé věci se také vyjádřili expremiér Mirek Topolánek a režisér Jan Hřebejk.

„Ondráček by měl viset!“ Po Pavlu Novotném za to jde policie. Smršť nekončí. Přidali se Topolánek a Hřebejk. Je to síla: Komunistický zmr*, krvelačná kreatura...
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Novotný při projevu

O rozhodnutí policistů informoval sám Novotný prostřednictvím twitterového účtu. „Budu s otevřeným hledím čelit obvinění za to, že jsem podotkl, že mlátička Ondráček by měl za vydávání se za delegaci ČR na Donbase viset jako vlastizrádce. NEODVOLÁM! Hus také neodvolal,“ napsal řeporyjský starosta. Ke svému příspěvku pak umístil i fotografie usnesení o obvinění z 27. září, kde se můžeme dočíst, že Novotný mohl svými tweety „podněcovat neurčitý okruh lidí ke spáchání trestného činu vraždy“.

Výrok Novotného: „Já bych si přál, aby za tohle Vondráček (sic!) visel,“ byl jím zveřejněn 15. května letošního roku pod příspěvkem poslance TOP 09 Miroslava Kalouska. „Tohle se blíží vlastizradě. Ústavní činitel, který přísahal na zákony ČR, jedná v přímém rozporu se zahraniční politikou státu a v zájmu cizí moci. O tyto hlasy (KSČM) se vláda opírá v PS, takže se nic nestane. (Ministr zahraničí, pozn. red.) Tomáš Petříček vydá bezzubé stanovisko a nechá se od nich podporovat dál,“ psal tehdy Kalousek.

Více jsme psali ZDE.

„Takže Pavel Novotný bude stíhaný za to, že se nechal vytočit komunistickým zmrdem, co na Václaváku mlátil lidi, kdežto frajeři, co se šibenicemi nakráčeli před Úřad vlády, nespáchali ani přestupek. Drž se, Pavle!“ uvedl na svém twitteru expremiér Mirek Topolánek. „Děkuju Mirku, nedám se!“ odvětil Pavel Novotný v diskuzi.

Takže @PavelNovotnak bude stíhaný za to, že se nechal vytočit komunistickým zmrdem, co na Václaváku mlátil lidi, kdežto frajeři, co se šibenicemi nakráčeli před Úřad vlády, nespáchali ani přestupek. Drž se, Pavle!https://t.co/uMfKGJhBBY

— Mirek Topolánek (@MirekTopolanek) October 4, 2019

„A zahájila policie stíhání té krvelačné komunistické kreatury, která veřejně vyzývala k tomu, že se Praha v listopadu 1989 měla obehnat ostnatým drátem a nechat vychcípat? Podněcování k masové vraždě a... NIC? A kdo to byl? Tatínek pana Zdeňka Ondráčka. Roztomilej pán,“ dodal režisér Jan Hřebejk.

A samotný Novotný v kritice Ondráčka ani po zahájení policejního stíhání nepolevuje, ba naopak o ostré výroky není nouze. „Poslanec KSČM Ondráček je ubohá, vlastizrádná bolševická svině,“ referoval dnes řeporyjský starosta na svém instagramovém účtu a svůj příspěvek doplnil i o koláž Ondráčka s kbelíkem na hlavě. Příspěvek doplnil i tagy #zasranykomunisti #vrazi či #fuckofkscm.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…