„Pobodaný“ muslim odkráčel jakoby nic. Doma si sedl na gauč a přemýšlel, jestli volat záchranku. Jeho přítelkyně ukázala „fakáče“ na Okamuru

12.05.2016 7:41

K překvapivému závěru došla policie v případu pobodaného muslima v pražských Vršovicích. Ta totiž nyní tvrdí, že muslima nenapadli dva holohlaví muži, ale zranění si pravděpodobně přivedl sám, či jej někdo neúmyslně bodl. Píše to server Novinky.cz.

„Pobodaný“ muslim odkráčel jakoby nic. Doma si sedl na gauč a přemýšlel, jestli volat záchranku. Jeho přítelkyně ukázala „fakáče“ na Okamuru
Foto: Policie ČR
Popisek: Policie ČR, logo.

Jak uvedl například znalec z oboru soudního lékařství Jiří Hladík, zranění dvaačtyřicetiletého Syřana Issaka T. lze hodnotit jako lehké. "Vzniklo malou až střední silou," uvedl Hladík. Muž utrpěl jednu bodnou ránu do břicha asi tři centimetry hlubokou, způsobenou nožem, tzv. motýlkem. 

To, že si to muž celé vymyslel, tvrdí policie i na základě toho, že lpí na verzi, jež muži zákona vyvrátili. Napomohly i kamery, které jsou rozmístěny v dané lokalitě, kde se údajný incident měl stát. Žádný totiž nezaznamenaly. Issak T. tvrdí, že jej na konci ledna napadli v parku dva muži, křičeli na něj "ty islámská kur...".

Původní text ZDE.

„Žádný pohyb dvou mužů, kteří by odpovídali popisu útočníků, vyjma tvrzení poškozeného, není na místě činu ani v jeho okolí zaznamenán,“ píše se v policejním usnesení, jež nyní celý případ odložilo, jako že se nestal. Navíc měl jít napadený muž po celou dobu vzpřímeně, nikoliv se držíc za břicho, jak říkal.

Krev nebyla ani na bundě, kterou měl muslim v době incidentu na sobě. Navíc pachatele v parku nezaznamenali ani svědci, kteří se v lokalitě nacházeli poblíž.

 Zajímavé je ale i to, že i záchranku volal až 32 minut poté, co dorazila domů.

Issak T. si však stále trvá na svém. Podle něj mohla policie nějak se záznamem manipulovat.

Svého partnera se na Facebooku zastává i Eva Zahradníčková. Naposledy přidala fotografii s předsedou strany Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamurou, kde ukazuje vztyčený prostředníček. "Je mi jedno, co za pomluvy a lží, kdo šíří. Je mi jedno, komu vyhovuje nás buzerovat a špinit," píše Zahradníčková s tím, že půjde dál svojí cestou. "Nezastavíte mě!" dodala. 

"Byla jsem na výslechu bezprosteřdně po útoku na Issaka. Už tenkrát mi dost jasně naznačili, že vyšetřování uzavřou s tímto výsledkem. Bylo to ještě před soudním znalcem atd. Náhoda?" ptá se žena, jež byla kvůli údajnému zanedbání péče o děti předvolána na sociálku. Podle udání nemá pro samou pomoc uprchlíkům čas na své vlastní potomky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…