„Polibte mi prdel. Šmejdi!“ Poslanec Foldyna se pořádně rozpálil

27.04.2017 19:48

Zákonodárce ČSSD Jaroslav Foldyna se nijak netají tím, že zbožňuje motorky. Stejně tak se nijak netají tím, že ctí ruskou armádu, respektive její předchůdce Rudoarmějce, kteří v roce 1945 osvobodili většinu Československa. A to je také důvod, proč se pravidelně zúčastňuje setkání s ruským motorkářským klubem Noční vlci. Nejinak tomu bude i letos. Lidem, kterým se to snad nelíbí, poslal Foldyna jasný vzkaz.

„Polibte mi prdel. Šmejdi!“ Poslanec Foldyna se pořádně rozpálil
Foto: Archiv JF
Popisek: Motorkáři Noční vlci dorazili do Děčína. Nechyběl mezi nimi poslanec Jaroslav Foldyna

Motorkářský spolek Noční vlci se znovu vydá na cestu Evropou. Nadšenci silných strojů o dvou kolech dojedou z Ruska až do Berlína, okopírují přitom cestu rudoarmějců z dob druhé světové války. Poslanec Jaroslav Foldyna se s Nočními vlky znovu setká. „Obléknu si firemní bundu s českými a ruskými vlajkami,“ oznámil Foldyna v rozhovoru pro server euro.cz.

A někteří občané mu to nemohou zapomenout. Proč? Třeba proto, že Noční vlci podporují ruskou okupaci Krymu. „Kéž by se polepil ruskými vlajkami, nased na moped a odtáh s těmi blbečky do celin. Nafurt!“ vzkázal panu poslanci jeden z diskutujících na sociální síti Twitter. Našli se však i tací, kteří volili mnohem ostřejší slova. „Oblečení zdarma! No neberte to. Když už jste jako politik dokázal, že jste úplný ču*ák!“ vypálil další z diskutujících.

Foldyna se ale podobných výpadů nezalekl a přidržel se hesla, že na hrubý pytel patří hrubá záplata. V první řadě připomněl, že rudoarmějci osvobodili většinu Československa. Mimo jiné také pomohli jeho rodičům a za to Foldyna cítí k této armádě vděk a úctu, přičemž to považuje za samozřejmou slušnost.

„Na Twitteru jsem si přečetl řadu zlostných a nenávistných poznámek na mou osobu kvůli mé účasti na akci ‚Cesty vítězství‘ ruských motorkářů. Akci, kdy vnuci těch, kteří bojovali a položili životy za naši svobodu, kladou kytičku na hroby svých dědů rudoarmějců. Jsou i ti, kteří mně za toto píší ‚děkuji za vaši odvahu‘. Je smutné, že slušnost a vděk za osvobození naší vlasti se dnes považuje za odvahu. Je to smutné, kam až klesáme. Moji rodiče byli v dubnu 1945 osvobozeni vojáky Rudé armády v Břeclavi. Tam byli chyceni Němci po útěku z pracovního lágru. Považuji uctění památky v den osvobození za slušnost. Naprosto neslušně vzkazuji těm křiklounům, co mně za to nadávají, polibte mi prdel. Šmejdi!“ odepsal český zákonodárce důrazně.

Jaroslav Foldyna doslova napsal

Na Twitteru jsem si přečetl řadu zlostných a nenávistných poznámek na mou osobu kvůli mé účasti na akci "Cesty vítězstvi" ruských motorkářů.
Akci, kdy vnuci těch, kteří bojovali a položili životy za naši svobodu, kladou kytičku na hroby svých dědů Rudoarmějců.

Jsou i ti, kteří mně za toto píší "děkuji za vaši odvahu". Je smutné, že slušnost a vděk za osvobození naší vlasti se dnes považuje za odvahu. Je to smutné kam až klesáme.
Moji rodiče byli v dubnu 1945 osvobozeni vojáky Rudé armády v Břeclavi. Tam byli chyceni Němci po útěku z pracovního lágru. Považuji uctění památky v den osvobození za slušnost.
Naprosto neslušně vzkazují těm křiklounům co mě za to nadávají, polibte mi prdel. Šmejdi!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí přibližně o deset tisíc, což činí úbytek zhru…